Perheenäiti pienennytti rintojaan 11 kuppikokoa: "Olen saanut elämäni takaisin"

20.01.2015 18:45 - Senni Loikala

Brittiläinen Kim Mills ei pystynyt ennen edes sitoa tytärtensä kengännauhoja, sillä rinnat olivat aina tiellä. Naisen tie niiden pienennysoperaatioon oli kuitenkin pitkä.

Brittiläisen perheenäidin Kim Millsin, 32, mitta tuli täyteen, kun hän joutui sovittamaan mekkoja morsiusneidon kunniatehtäväänsä varten noin vuosi sitten. Morsiamen suunnittelema juhlavaate ei mennyt kiinni rinnoista ja hän joutui pukeutumaan mekkoon, joka erottui häiden muuten niin mietitystä tyylistä.

Mills hakeutui lääkäriin, jotta hän pääsisi rintojen pienennysleikkaukseen. Lääkärin vastaus oli ehdoton: naisen oli ensin laihduttava, jotta operaatio voitaisiin tehdä. 

Ruokavalio- ja elämäntapamuutoksilla Millsin paino tippui noin 30 kiloa. Harmi vain, ettei rinnoista näyttänyt lähteneen grammaakaan. Pienennysleikkausta ei vieläkään voitu tehdä.

- Mikään mitä olisin tehnyt, ei olisi muuttanut niitä; olinpa raskaana, imettäisin, pudottaisin painoa tai lihoisin, niin ne olisivat pysyneet huikeassa KK-koossaan, Mills muistelee.

Ylisuuret rinnat aiheuttivat Millsille pahoja selkäkipuja. Lopulta hänellä diagnosoitiin selkärangan sairaus, joka olisi ajan mittaan muodostanut kyttyrän naisen selkään. Hänestä olisi voinut tulla jopa raajavammainen, ellei lopulta eräs klinikka olisi tarjonnut Millsille rintojen pienennysoperaatiota.

Nykyään Millsin rinnat ovat 11 kokoa pienemmät kuin ennen. Hän käyttää DD-koon rintaliivejä. Se merkitsee kahden lapsen äidille valtavasti.

- Olen saanut elämäni takaisin. Viimein, kun valtavat rinnat eivät ole tielläni, voin olla sellainen äiti, jollainen olen aina tahtonut olla, hän sanoo.

Ennen leikkausta Mills ei pystynyt kyykistyä sitomaan tyttäriensä kengännauhoja tai harjaamaan heidän hiuksiaan, sillä rinnat olivat aina edessä.

Millsin elämä on helpottunut käytännön lisäksi myös muuten. Enää hänen ei tarvitse tuntea häpeää, mitä ylisuuret rinnat aiheuttivat.

- Ihmiset eivät ikinä katsoneet ensin kasvojani; he näkivät vain rintani.

Rintojen aiheuttamien ongelmien vuoksi Mills ei ole ollut parisuhteessa vuosiin. Kenties nyt, kun rintavarustus on reilu kolme ja puoli kiloa kevyempi, hän tahtoo löytää myös elämänkumppanin.

Pääset katsomaan kuvia Millsista ja hänen ennen operaatiota käyttämistään rintaliiveistä täältä.

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat