Pienokainen löysi suklaalta tuoksuvan luomiväripaletin - seurauksesta nettihitti

28.10.2016 23:15 - Elisa Jalasjoki

Herkulliselta tuoksuvat meikkituotteet saattavat päätyä myös vääriin käsiin.

Amerikkalainen pikkutyttö on saavuttanut suosiota sosiaalisessa mediassa Lauren Rinconin jaettua tästä hulvattomia kuvia kuvapalvelu Twitterissä. Kyseessä on Rinconin veljentytär, joka erehtyi luulemaan suklaalta tuoksuvaa meikkipalettia syötäväksi. 

Kyseessä oli Too Faced -merkin Chocolate Bar -niminen luomiväripaletti, jonka mainostetaan tuoksuvan muun muassa suklaalta ja kookokselta. Veljentyttären vieraillessa Rinconin luona, tämä päätyi maistamaan palettia. Pienokainen joutui kuitenkin pettymään huomattuaan, ettei kyseessä ollutkaan suklaalevy. 

Tapaus aiheutti huolta

Sen lisäksi, että tapaus huvitti sosiaalisessa mediassa, se aiheutti myös huolta. Monet kehottivat Rinconia ottamaan yhteyttä esimerkiksi lääkäriin, jotta hän voisi tarkastaa, että lapsi voi hyvin. Hätääntynyt Rincon otti yhteyttä meikkimerkkiin ja tiedusteli, voisiko paletin syömisestä aiheutua harmia. Too Facedin mukaan ei.  

Välikohtauksen seurauksena myös meikkipaletti koki kovia, ja Rincon menetti muutaman luomivärisävyn kokonaan. BuzzFeed-sivuston mukaan Too Faced korvasi hänelle täysin uuden tuotteen, ja lahjoitti samalla tämän veljentyttärelle oman paketin täynnä oikeaa suklaata.

Rinconin jakamissa kuvissa tytön kasvoilla on selvää pettymystä. Katso kuvat alta.

"Veljentyttäreni söi minun Too Faced Chocolate Bar -paletin, koska se tuoksuu suklaalta. En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa", Rincon päivitti.

"Päivitys: Miljoonien vanupuikkojen ja nenäliinojen jälkeen pelastin kultani. Paitsi muutaman sävyn".

Lähde: Popsugar

Lue myös: Salkkareiden yksinkertaiset lavasteet herättivät närkästystä: "Muistuttaa Windowsin taustakuvaa"

Lue myös: Plusmalli hehkuu uskomattomissa alastonkuvissa: "Intohimoni on inspiroida muita"

Kilpailut

Uusimmat