Piristystä työviikkoon? Miesmallit, joita sinun kannattaa seurata Instagramissa

16.05.2016 16:15 - Joose Koskiranta

Listalta löytyy myös suomalaisväriä.

Tuntuuko viikko pitkältä ja vesisade vetää mielen matalaksi? Ratkaisu voisi löytyä kissavideoiden katselusta, mutta myös miesmallien Instagram-kuvat tuovat piristystä keväiseen alkuviikkoon.

Amerikkalainen digitaalikanava VH1 listasi seksikkäiden miesten listan, joiden kuvat sinunkin kannattaa vilkaista Instagramissa.

Matthew Noszka

Malliyhtiö Wilhelmian Modelsin kirjoilla oleva Matthew Noszka kääntää päitä kadulla ja kuvissa. 23-vuotias amerikkalaismies on toiminut mallina muun muassa Calvin Kleinille ja Tom Fordille.

David Gandy

36-vuotias David Gandy muutti usean muotisuunnittelijan käsityksen miesmallien vartalonrakenteesta lihaksikkaan olemuksensa ansiosta. Brittimalli on ollut vuosia mukana esimerkiksi Dolce & Gabbanan mainoskampanjoissa.

Nick Bateman

Malli-näyttelijä Nick Bateman on tunnettu suursuosiostaan sosiaalisessa mediassa. Instagramissa kanadalaiskomistuksella on 4,7 miljoonaa seuraajaa. Mallina työskentelemisen lisäksi hän näyttelee pääroolia tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Ugly Love -elokuvassa.

Rob Evans

28-vuotiaalla Rob Evansilla on monta rautaa tulessa. Hän on malli, nyrkkeilijä ja personal trainer. Voiko parempaa yhdistelmää olla?

Vuonna 2012 brittiläinen Evans deittaili huippumalli Tyra Banksia.

A photo posted by Rob Evans (@robjamesevans) on


Tobias Sørensen

28-vuotias Tobias Sørensen nousi viime vuonna otsikoihin edustettuaan Calvin Kleinia. Tanskalaismallin ainutlaatuinen "pahan pojan tyyli" syntyy muun muassa vasemmassa poskessa olevan arven ansiosta. Sørensen sai arven nuorena koiran hyökättyä hänen kimppuunsa.

Adam Gallagher

Los Angelesissa syntynyt suosittu bloggari omaa niin komean ulkonäön kuin hyvän tyylitajunkin. 1,7 miljoonaa Instagram-seuraajaa eivät voi olla väärässä miehen viehättävyydestä.

A photo posted by Adam Gallagher (@iamgalla) on


Francisco Lachowski

Francisco Lachowski on edustanut Versacea, Guccia ja Armania catwalkeilla. 24-vuotiaalla brasilialaisella on isänsä puolelta myös puolalaisia sukujuuria. Lachowskillä on lapsi malli Jessiann Gravel Belandin kanssa.

Giovanni Bonamy

Freelancemalli Giovanni Bolamy on muun muassa pariisilaisten, hampurilaisten sekä istanbulilaisten mallitoimistojen palkkalistoilla. Tämä ei ole ihme - onhan 25-vuotias ranskalainen haluttua tavaraa.

River Viiperi

Listalta löytyy myös suomalaisväriä. Paris Hiltoninkin kanssa seurustellut River Viiperi on poseerannut muun muassa Versacelle, H&M:lle ja Calvin Kleinille.

A photo posted by RIVER VIIPERI (@riverviiperi) on


Ben Dahlhaus

Ben Dahlhausta kutsutaan Ruotsin Brad Pittiksi - eikä syyttä. Heissä todella on samannäköisyyttä! 22-vuotias on toiminut mallina Dieselille ja luksuskellomerkki Brathwaitille.

Lue myös: Hulvaton Instagram-tili näyttää totuuden mallielämästä - katso hauskat kuvat!

Lähde: VH1

Kilpailut

Uusimmat