Poikaystävä dumppasi rantalomalla - tyttö laihdutti 44 kiloa kostaakseen

25.01.2017 23:15 - Rea Tallgren

Tyttö huomasi pian urheilun olevan niin mukavaa, että kostaminen jäi kakkoseksi sen tuoman ilon myötä.

Kun englantilainen Sian Ryan tuli jätetyksi poikaystävänsä toimesta rantalomalla, oli hänen sydämensä täysin särkynyt. Nuori sairaala-avustaja ei tiennyt mitä tekisi, ja jokainen ilta kului hänen itkiessään kotona.

Sitten Ryanin silmiin sattui Khloé Kardashianin, 32, haastattelu, jossa reality-tähti hehkutti, että paras tapa kostaa entiselle kumppanille, on muuttua entistä paremman näköiseksi. Ryan päätti, että hänen kohdallaan se tarkoitti laihtumista. 

Ryan hankki kortin paikalliselle kuntosalille, joka on auki 24 tuntia vuorokaudessa. Hän alkoi kuntoilla iltaisin, kun olisi muuten itkenyt kotoa sydänsurujaan. Ryan vietti joka ilta aikaa niin juoksumatolla kuin crosstrainerillakin. 

Tulokset alkoivat pian näkyä. Kolmen kuukauden päästä Ryan koko valaistumisen; hän oli paitsi laihtunut hurjasti, huomasi hän myös, ettei hän ikävöinut enää eksäänsä. Kostosta oli tullut toisarvoinen tekijä; omasta hyvinvoinnista ykkösprioriteetti. 

Entinen herkkupeppu, nykyinen urheiluhullu

Ryan kertoo, että yliopistoelämä teki hänestä alunperin ylipainoisen. 

- Söin hirveästi sipsejä, pizzaa ja herkkuja. Kävin usein Mäkissä ja söin monesti siellä kaksi ateriaa. En myöskään koskenut vihanneksiin pitkällä tikullakaan!

Nyt Ryanin elämä on muuttunut täysin. Paitsi, että hän on nykyään 44 kiloa laihempi kuin ennen eroaan, hän myös suunnittelee uran vaihtoa. 

- Aion hakea yliopistoon opiskelemaan ravitsemustieteitä ja opiskella myös personal traineriksi. 

Entisen poikaystävänsä perään Ryan ei enää haikaile; hänellä tärkeämpää on oma ura ja itsestä huolehtiminen. 

Katso kuvia Ryanista alta, tai jos ne eivät näy, tästä

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat