"Annan sinulle rakkauteni" - koskettava rakkauskirje toisen maailmansodan ajalta löydettiin

15.04.2014 14:15 - Heli Thoren

Chas lupasi rakkaalleen olla varovainen ja palata terveenä kotiin. Kukaan ei tiedä, kävikö niin, mutta nyt saamme aistia palan rakastavaisten lempeä kirjeen muodossa.

Englannissa huutokaupataan tällä viikolla pala historiaa. Amerikkalaissotilaan kirjoittama rakkauskirje toisen maailmansodan ajalta antaa kuvan siitä, mitä on todellinen lempi sodan jaloissa.

Chas-niminen sotilas kirjoittaa kullalleen koskettavasti ja on liittänyt kirjeeseen myös lahjan: ranskalaisen unikon. Myös kuivattu unikko huutokaupataan kirjeen mukana.

Chas kirjoittaa:

Rakkain tyttöni,

Rakastan sinua niin, rukouksiasi ja rakkauttasi. Jos rukouksesi toimivat, ja ne toimivat, Jumala pitää huolen kaikesta. On toki vaikea ymmärtää tätä sotaa Luojaa ajatellen, koska hänen tulisi pitää huolta meistä kaikista. Ehkä meidän ei olekaan tarkoitus ymmärtää.

Minun on lopetettava, suloisin tyttöni, lupaan olla todella varovainen ja ole kiltti ja kirjoita minulle hyvin usein. Kerro minulle kaikki, ja anna ranskalaisen unikon, jonka liitän mukaan kirjeeseen, olla symbolina suudelmilleni, rakas tyttöni, annan rakkauteni sinulle.

Äidille terveisiä, sinun Chas (vielä lisää suudelmia)

Charles Hanson Hansonin huutokaupasta kertoo, että he eivät tiedä, miten Chasille loppujen lopuksi kävi. Ei olla voitu selvittää, pääsikö sotilas koskaan rakkaansa luo.


Lasten nokkelat kirjeet tuovat hymyn huulille. Lue lisää niistä täällä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat