Kuva: Fotolia

Rajusta kuukautisvideosta miljoonien katsoma nettihitti - miten sinä olisit toiminut?

01.11.2016 22:45 - Senni Loikala

Sosiaalisessa kokeessa tutkittiin, millaisia reaktioita yllättävä "kuukautisten alkaminen" saa aikaan ohikulkijoissa. Videota on katsottu jo yli kolme miljoonaa kertaa viikon aikana.

Netissä leviää hurjaa vauhtia video, jossa nainen kiertää vilkkaalla kadulla kysymässä vastaantulevilta naisilta, olisiko heillä antaa hänelle tamponia tai terveyssidettä, koska hänellä on kuukautiset.

Kyseessä on sosiaalinen koe, eikä nainen todellisuudessa tarvitsisi tamponeita tai siteitä tuntemattomilta. Tarkoituksena on tutkia, miten ihmiset reagoivat hänen pyyntöönsä sekä siihen, kun naisen lyhyen hameen alta alkaa yhtäkkiä suihkuta vauhdilla kuukautisverta - tässä tapauksessa leikkiverta - kadulle.  

Tilanteelle naurettiin

Videolla nähdään, kuinka vain yhdellä vastaantulijalla on tarjota naiselle terveysside. Reaktiot veren suihkuamiseen kadulla ovat kuitenkin voimakkaampia. Monet katsovat häkeltyneinä ja uteliaina, toiset nauravat ja kuvaavat tilannetta.

On mahdollista, että monista parempi tapa auttaa naista olisi ollut varmistaa, että hän pärjää tilanteessa tai tarjota hänelle apua. Katutestissä vain yksi nainen tuli auttamaan naista ja pyyhki ”verta” tämän sääristä. 

Noin viikon aikana pätkää on katsottu jo yli 3,3 miljoonaa kertaa YouTubessa. Katso video alta.

Lue myös: Alkavatko kuukautisesi samaan aikaan ystäväsi kanssa? Gynekologi selittää syyn

Lue myös: Kuukautisista rangaistaan maailmalla: Yksin hökkeliin asumaan, maidonjuonti kielletty...

Lue myös: Kuumeilu ja runsas vuoto - 5 oiretta, jolloin kuukautisten takia tulee hakeutua lääkäriin

Kilpailut

Uusimmat