Sairasta! Älä suututa miestäsi - kuvasi saattaa päätyä tälle sivulle

27.01.2013 22:45 - Rea Tallgren

Amerikkalaisen ylläpitäjän sivua yritetään sulkea oikeusteitse. Sivuston ainoa tarkoitus on antaa miehille tilaisuus kostaa entisille tai nykyisille naisystävilleen jotakin mistä he ovat suuttuneet - ja tehdä se hyvin kyseenalaisin ja laittomin keinoin.

Texxxan.com-nettisivustolla on yksi ainoa tarkoitus: saada aikaiseksi pahaa. Sivusto on täynnä kuvia naisista, jotka eivät ole antaneet lupaa kuviensa julkaisuun. Kuvat ovat useimmiten hyvin intiimejä, ja otettu molemminpuolisen luottamuksen vallitessa. Luottamuksen, jonka mies pettää siinä vaiheessa kun lataa täysin yksityiseksi tarkoitetun kuvan palvelun sivuille.

Monilla miehistä motiivina on kosto. Usein miehet ovat tulleet jätetyksi, tai haluavat muuten vaan kiusata entisiä kumppaneitaan. Shokeeraavaa on sekin, että sivustolla kerrotaan usein myös kaikki naisten henkilötiedot, kotiosoitetta myöten.

Teksasilainen Hollie Toups on yksi monista naisista, jotka saivat tietää kuviensa päätyneen sivustolle. Hän ja 16 muuta uhria ovat nyt nostaneet oikeusjutun sivustoa vastaan. Kun Toups oli ottanut sivustoon yhteyttä ja pyytänyt heitä poistamaan kuvansa palvelusta, oli häntä pyydetty maksamaan, johon hän ei luonnollisesti ollut suostunut. Oikeuden päätös asian suhteen tulee asettamaan tärkeän virstanpylvään yksityisyyskeskustelussa. 

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat