Sairastuneen amerikkalaisnuoren mallikuvat ihastuttavat: "Syöpä ei estä minua olemasta prinsessa"

16.08.2016 19:45 - Senni Loikala

17-vuotias teinityttö sairastui vakavasti, mutta säilytti itsetuntonsa hiustenlähdöstä huolimatta.

Yhdysvaltojen Teksasissa asuvan Andrea Sierran, 17, Twitterissä julkaisemat kuvat todistavat, ettei syöpään sairastuminen tarkoita välttämättä itsevarmuuden ja kauneuden kadottamista. Kyseiset tuntemukset voivat toki olla luonnollisia jokaiselle vakavasti sairastuneelle, mutta ajan mittaan sairastumisesta tullut elämänkokemus saattaa joillain jopa vahvistaa itsetuntoa ja omaa käsitystä itsestä.

Sierra sairastaa Hodgkinin tautia, joka on melko tyypillinen imusolmukesyöpä nuorilla aikuisilla. Hoitojen seurauksena Sierra menetti hiuksensa, mikä saattaa olla yksi kova paikka monille syöpähoidoissa käyville. Sierra kuitenkin päätti hyväksyä uuden ulkonäkönsä, joten hän tahtoi ottaa itsestään mallikuvia.

Otoksissa Sierra poseeraa upeassa, turkoosissa mekossa. "Syöpä ei estä minua olemasta prinsessa", hän kirjoittaa Twitterissä kuvien yhteydessä. Päivityksellä on jo lähes 100 000 uudelleentviittausta ja 200 000 ihmistä on tykännyt siitä.

Katso alta vakavasti sairastuneen amerikkalaisnuoren mallikuvat, jotka puhuvat hyvän itsetunnon ja itsensä arvostamisen puolesta, vaikka meneillään olisi rankka elämänvaihe.

Lue myös: Äiti julkaisi liikuttavan kuvan syöpää sairastavasta tyttärestään - jaettu jo tuhansia kertoja

Lue myös: Minimoi riskisi sairastua syöpään - 5 elämäntapavalintaa

Kilpailut

Uusimmat