Sinkkujen ja perheellisten vapaapäivät eroavat toisistaan kuin yö ja päivä - samaistutko?

25.07.2014 15:49 - Katariina Näreaho

Arki on erilaista jokaisessa perheessä, mutta etenkin yksin asuvien ja perheellisten aamut tuntuvat eroavan toisistaan hurjasti.

Mandatory-sivusto teki taulukon sinkkujen ja perheellisten eroista, jonka me referoimme alle. Tämä taulukko kiteyttää erot selvästi, mutta ei ole tarkoitettu tosikoille:

Kello 6.00

Perheellinen: Aika nousta ylös! Lapsen vaippa petti ja sänky on nyt märkä.

Sinkku: Et tule nousemaan ylös vielä pitkään aikaan.

Kello 6.30

Perheellinen: Vaihdoit vaipan ja yrität saada pienokaisen takaisin nukkumaan. Hereillä kuitenkin ollaan ja lapsi huutaa sängyssä lempilelujaan. Nukkumisesta ei tule enää mitään.

Sinkku: Zzzz...

Kello 7.00

Perheellinen: Valmistit aamiaista, mutta lapsesi ei juuri tänä aamuna pidäkään munakokkelista. Hän vaatii äänekkäästi "ampottia", mutta sinulla ei ole hajuakaan, mitä se tarkoittaa. Yrität tiedustella, mistä ruoasta oikein on kyse, mutta hän ei asiaa selvennä, vaan jatkaa ampotin huutamista entistä kovempaa.

Sinkku: Tyyny tuntui liian kuumalta, joten käänsit sen ympäri ja jatkoit uniasi.

Kello 8.00

Perheellinen: Olette katsoneet Puuha Peteä jo ties kuinka monetta kertaa. Yritit vaihtaa kanavaa kerran nähdäksesi uutiset, mutta huutoahan siitä tuli.

Sinkku: Näet unta. Olet riippumatossa jossain kaukana lämpimässä, drinkki kädessä.

Kello 8.30

Perheellinen: Yrität käydä nopeasti suihkussa, mutta suunnitelma kokee takaiskun kun lapsesi yllättäen haluaa tulla mukaan. Samalla hetkellä huomaat, että hän on löytänyt kännykkäsi, jonka kanssa hän on tulossa suihkuun.

Sinkku: Enkeli laskeutuu taivaasta, silittelee hiuksiasi ja suutelee otsalle. Nuku hyvin!

Kello 9.00

Perheellinen: Lähdet yläkertaan pukeutumaan, mutta portaikko onkin yllättäen muuttunut yhdeksi suureksi Lego-kyläksi. Satut jalkasi, kompastut ja kierit takaisin alakertaan.

Sinkku: Pikkulintu lennähtää ikkunalaudallesi, laulaa kauniin tuutulaulun ja vaivut entistä syvempään uneen.

Kello 9.30

Perheellinen: Pääset viimein käymään vessassa. Unohdit kuitenkin lukita oven ja lapsosesi on tullut luoksesi käsissään kouralliset kissanhiekkaa. Hän itkee, sillä et antanut hänelle lupaa heittää hiekkoja syliisi. Sen sijaan hän heittää hiekat koiran päälle.

Sinkku: Heräät hetkellisesti säätämään säädettävän sänkysi asentoa (jonka sait ostettua kaikilla niillä rahoilla, jotka olet säästänyt, sillä elätäthän vain itsesi).

Kello 10.00

Perheellinen: Kuulet lapsesi nauravan, mikä säikäyttää sinut melkein yhtä paljon kuin kuulisit hänen itkevän. Mitä nyt!? Menet olohuoneeseen ja huomaat pienokaisesi levittäneen sormivärinsä ympäri lattiaa. Hän makaa maassa ja tekee enkeleitä maalin keskellä.

Sinkku: Käännät kylkeä.

Kello 10.30

Perheellinen: Lapsesi nukahtaa ja saat itsellesi hetken omaa aikaa. Katsot lempiohjelmaasi, mutta dramaattisen kohtauksen musiikki herättää hänet ja itku alkaa taas.

Sinkku: Heräilet hiljalleen ja katsahdat kännykkääsi. Ystäväsi haluaa lähteä brunssille kanssasi myöhemmin päivällä. Se kuulostaakin oikein hyvältä idealta. Vielä puoli tuntia unta ja sen jälkeen voit alkaa valmistautua. Brunssin jälkeen suunnittelet piipahtavasi shoppailemassa.

Kello 11.00

Perheellinen: Olet saanut pakattua kaiken autoon. On aika lähteä eläintarhaan, vaikka taivaalle alkaakin kerääntyä uhkaavia sadepilviä. Takapenkillä kuulet lapsesi toistelevan alatyylisiä sanontoja, jotka hän on oppinut jostain tv-sarjasta. Kaikista maailman sanoista juuri nuo jäivät hänen mieleensä!

Sinkku: Heräät virkeänä ja levänneenä. Tunnet itsesi kauniiksi ja hyvinvoivaksi. On lauantai, joten voit lekotella vielä hetken pehmeän peittosi alla televisiota katsellen.

Lähde: Mandatory.com

Kilpailut

Uusimmat