Sinkkunainen selätti masennuksen ilman lääkkeitä: "Tankotanssi pelasti elämäni"

18.05.2015 18:30 - Senni Loikala

Brittinainen sairasti syövän, erosi poikaystävästään, menetti kotinsa ja masentui. Hän pääsi pohjalta ylös uuden harrastuksen ansiosta. Kuvan nainen ei liity tapaukseen.

Brittinainen Kerry Derham, 31, löysi pelastuksen tankotanssista. Sitä ennen hän oli sairastanut kohdunkaulan syövän ja lihonnut monta vaatekokoa myrskyisän parisuhteensa päätyttyä. Hän menetti kotinsa, sillä hän oli pahoissa veloissa. Kaiken seurauksena nainen oli niin ahdistunut, että viilsi ranteensa auki.

Se oli hälytysmerkki. Kerry meni lääkärin pakeille.

- Olin niin pahassa tilanteessa, että lääkärit yrittivät pistää minut syömään masennuslääkkeitä, mutta minä päätin, etten tahtonut niitä, Kerry sanoo.

"Tankotanssi pelasti elämäni"

Kerry sai tietää televisiosta, että tankotanssi oli tehokas liikuntamuoto. Nainen päätti kokeilla lajia ja meni tankotanssitunneille.

- Se oli haastavaa ja se oli hauskaa ja se oli pakokeino kaikesta siitä, mitä elämässäni ole meneillään; sitä minä todella tarvitsin, Kerry sanoo.

Nainen hurahti lajiin täysin ja viihtyi sen parissa niin tiuhaan, että hän laihtui reilu 30 kiloa. Elämä tuntui taas saavan voiton, vaikka Kerry tunsi käyneensä aivan pohjalla. Kiitos kuului erityisesti tankotanssille.

- Tankotanssi pelasti elämäni. Se saa tuntemaan olon voimaantuneeksi ja seksikkääksi ja antaa oikean olemassaolon tunteen. Se sinun aikasi loistaa ja saat unohtaa kaikki asiat, jotka ovat elämässäsi huonosti, Kerry kuvailee.

Nykyään myös rahahuolet ovat taakse jäänyttä elämää. Vuonna 2012 Kerry perusti oman yrityksen, jonka kautta hän antaa personal trainerin palveluita ja pitää tankotanssitunteja.

Sinkkuna mennään

Uutta kumppania ei ole löytynyt rinnalle, sillä Kerry pitää miesten suhtautumista menestyvään naiseen pelokkaana.

- Miehet pitävät minua hyvin pelottavana, koska minulla on oma yritys ja koska nostan todella paljon salilla ja koska painan täysillä koko ajan, hän kertoo ja jatkaa:

- Olen tyttömäinen tyttö sydämeltäni, mutta kun nostan suuria painoja salilla, huomaan salilla olevien miesten olevan vähän peloissaan.

Lisää kuvia Kerrysta pääset katsomaan täältä.

Lue myös: Valokuvaaja ikuisti tankotanssijat veden alla - katso upeat kuvat

Lähde: Daily Star

Kilpailut

Uusimmat