Pysäyttävä Facebook-päivitys leviää netissä: "Sinä punkero, joka lenkkeilit minua vastaan..."

18.03.2014 10:45 - Rea Tallgren

Erään lenkkeilijän Facebook-päivitys on alkanut levitä internetissä kulovalkean tavoin.

Kovakuntoinen lenkkeilijä on kirjoittanut pitkän päivityksen, jonka on omistanut "sille punkerolle", jonka hän päivittäin näkee hölkkäradalla juoksemassa. Päivitys on päässyt otsikoihin ja leviää netissä kovaa vauhtia.

Suomensimme päivityksen alle:

"Sinä punkero, joka juokset aina hölkkäradalla aamuisin.

Sinä, jonka jalat laahaavat perässäsi, kun yrität epätoivoisesti päästä radan ympäri. Sinä, joka pysyt radan sisäreunalla, jotta matka tuntuisi lyhyemmältä. Sinä, joka pysähdyt juomaan vettä viidenkymmenen metrin välein ja pysähtyisit varmasti useamminkin, jos kehtaisit. Sinä, joka hikoilet paitasi märäksi juostuasi vain yhden kierroksen ja käytettyäsi pelkästään siihenkin kaksikymmentä minuuttia. Sinä, jonka katse tippuu maahan joka kerta, kun juoksen omalla kierroksellani sinua vastaan.

Sinun pitäisi tietää jotain.

OLET MAHTAVA.

Joka ikisellä askeleella kannat kaksi kertaa enemmän painoa mukanasi kuin minä. Jokainen kierros on sinulle tuskaa, mutta jatkat silti. Vaikka ulkona olisi helle, sinä olet radalla, juoksemassa ja hikoilemassa. Tänään ei ollut ensimmäinen päiväsi radalla, eikä se varmasti ollut myöskään viimeinen. Juokset ilman musiikkia, ja voin vain kuvitella, mitä hoet itsellesi jaksaaksesi.

Jos nostaisit katseesi kun juoksen sinua vastaan, et näkisi ylenkatsetta tai halveksuntaa. Et näkisi muuta kuin suunnatonta arvostusta, jota tunnen sinua kohtaan.

Sinä pystyt tähän kyllä."

Vaikka päivitys alkaa aggressiivisesti, on sen viesti lopulta koskettava.

Lue myös: Helppo laskuri kertoo, kuinka paljon aikaa olet tuhlannut Facebookiin

Lähde: Distractify

Kilpailut

Uusimmat