Tatuoinnit tuominnut kohusaarnaaja: Myös rock-musiikki on pahasta!

25.09.2014 11:56 - Mikko Räsänen

Tatuoinnit ja lävistykset saatanallisiksi tuominnut saarnaaja Markku Veilo antaa nyt ymmärtää, että myös rock-musiikki on pahasta.

Radio City kertoi maanantaina saarnaaja Markku Veilo puheesta, jossa hän tuomitsi tatuoinnit ja lävistykset, ja kertoi niiden olevan portteja, joiden avulla demonit pääsevät ihmisiin. Lausunnosta syntyi sosiaalisessa mediassa suuri kohu. Monet tatuoidut alkoivat naureskella ajatukselle, että he ovatkin saaneet tatuoinnin ottaessaan kaupan päälle demonisia voimia. Osa taas suuttui Veilon mielipiteistä.

- Yleisön reaktio yllätti meidät täysin, Veilo myöntää Radio Cityn haastattelussa.

Mutta Veilo sanoo tietävänsä syyn, näin vahvaan vastareaktioon ja antaa ymmärtää, että vahvan somereaktion takana ovat pahat voimat.

- Jos aletaan puhua saatanasta, nousee se välittömästi vastahyökkäykseen.

Haastattelussa Veilo antoi myös ymmärtää, että rock-musiikki on pahasta.

- Ei se ainakaan Taivaasta ole!, hän ilmoittaa.

Radio Cityn Ville Kinaretin ja Mikko Honkasen piinapenkissä saarnaajaa ei päästetty helpolla. Kinaret on tatuoinut ihoonsa arkkienkeli Gabrielin ja halusi tietää, onko tuo kristillinen tatuointi siis todellisuudessa saatanallinen. Honkasta taas kiinnostaa, miten Veilo suhtautuu, jos kohtaa homoseksuaalin, jolla on tatuointeja ja lävistyksiä.

Katso haastattelu täältä.

Kilpailut

Uusimmat