Kuva: Fotolia

Teini järkyttyi työhaastattelun kysymyksistä - "Katsoisitko vanhempiasi harrastamassa seksiä...?"

18.02.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

18-vuotiaalta työnhakijalta kysyttiin ravintolan työhaastattelussa monia asiattomia kysymyksiä.

18-vuotias mies koki hämmentäviä hetkiä TGI Fridays -ravintolaketjun työhaastattelussa. Miestä haastateltiin Isossa-Britanniassa Derbyssä sijaitsevaan ravintolaan työntekijäksi, ja miespuolisen haastattelijan kysymykset löivät hakijan ällikällä.

- Ensimmäinen kysymys oli, katsoisinko mieluummin vanhempiani harrastamassa seksiä vuoden ajan vai liittyisinkö mukaan hetkeksi. Olin aivan tyrmistynyt, nimettömänä pysyttelevä työnhakija kertoo Daily Mail -lehden haastattelussa.

Tämän jälkeen mieheltä kysyttiin, ulostaisiko hän mieluummin tiiliä vai itkisi lasia.

- Ennen kuin ehdin vastata, minulta kysyttiin, söisinkö mieluummin suklaalta maistuvaa paskaa vai paskalta maistuvaa suklaata. Haastattelija näytti luulevan, että se olisi mielestäni hauskaa. Mielestäni se oli kuvottavaa, sairasta ja säälittävää. Lähdin tuossa kohtaa haastattelusta pois, työnhakija kertoo.

TGI Fridaysin edustaja kertoo, että ravintolan puolelta on pyydetty anteeksi työnhakijalta ja kyseisen haastattelun tehnyt työntekijä on saanut potkut.

- Tämän haastattelun kysymykset eivät todellakaan ole osa TGI Fridaysin haastattelukäytäntöjä, ja olimme todella pettyneitä kuullessamme tapauksesta, ravintolan edustaja kertoo.

Lue myös: Nolo moka! Nuori nainen sai työhaastattelun jälkeen häntä pilkkaavan tekstiviestin haastattelijalta

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat