Testaa oletko hipsteri - 10 kohtaa

01.11.2012 16:31 - Karoliina Kotala

Hipstereitä jaksetaan ivata jatkuvasti, mutta vaarana on, että olet itsekin hipsteri, edes sitä itse tietämättäsi.

1. Pukeutuminen.
Tee välitön tarkastus vaatekaappiisi ja katso sisältääkö se mitään seuraavista: pillifarkut, t-paitoja ironisilla printeillä, liian tiukkoja huppareita, tylsiä vaatteita, mitään "vintagea" tai mitään, joka saa sinut näyttämään kodittomalta. Todellisuudessa on kuitenkin paljon asioita, joita hipsteri on tuonut kansan keskuuteen, ja muoti on yksi niistä. Jos siis jalassasi on pillifarkut, ei vielä ole syytä hätääntyä.

2. Trendilasit.
Hipsterien harmiksi, vain harvalla heistä on huono näkö. Lähes jokainen hipsteri kuitenkin kantaa nenällään kookkaimpia, mustimpia ja nörteimpiä kehyksiä, jotka kaupasta löytyvät.

3. Musiikkimaku.
Pidät vain musiikista, joka on kaikkea muuta kuin valtavirtaa. Mitä "undergroundimpaa" sitä parempi. Fanituksesi bändiä, tv-ohjelmaa, elokuvaa tai kirjaa kohtaan lopahtaa välittömästi kuullessasi muidenkin pitävän samasta kohteesta.

4. Työhistoria.
Työhistoriasi voi paljastaa sinusta karun totuuden. Merkit ovat huonot, jos entisiin työpaikkoihisi kuuluu muun muassa kirpputori, antikvariaatti, mainostoimisto tai levykauppa.

5. Levykokoelma.
Jos kotoasi löytyy lukemattomien vinyylien kokoelma, on syytä katsoa hartaasti peiliin. Tilanne on todella paha, jos huomaat usein valittavasi ystävillesi ihmisistä, jotka eivät tajua vinyylien hienoutta ja ainutlaatuisuutta.

6. Naamakarvoitus ja tatuoinnit.
Kummalliset ja yksinkertaiset tatuoinnit ja kornit viikset voivat olla vahva merkki. Varo kuitenkin, ettet sekoita kaikkia tatuointeja tai erikoisia naamakarvoja omaavia henkilöitä hipstereiksi.

7. Erikoisuuden korostaminen.
Jos huomaat keskusteluissasi kertovasi suosikkibändistäsi, ja päättäväsi lauseesi sanoihin "Et varmaankaan ole kuullut siitä, koska se on aika undergrounia", et ole ainoastaan hipsteri , vaan myös epämiellyttävä keskustelukumppani.

8. Ruokailutottumukset.
Se, että olet vegaani voi olla jo vahva merkki. Tilanne näyttää kuitenkin erityisen huonolta, jos katsot jokaista lihaa syövää nenänvarttasi pitkin ja luennoit siitä, kuinka moraalitonta lihan syönti on.

9. Halu tulla nähdyksi.
Olipa kyse taidenäyttelystä tai konsertista, hipsteri on paikalla jos lippu tilaisuuteen on halpa ja hän tulee huomatuksi. Kunhan kyse ei vain ole yleisesti trendikkäästä tai suositusta artistista.

10. Ironian palvonta.
Todellinen hipsteri ei edes itse enää tajua ironisuuttaan, koska se on hänen yleiskielensä. Jos siis viljelet ironiaa jatkuvasti ovat merkit selvät.

Lähde: Guyism

Kilpailut

Uusimmat