Kuva: Mikko Räsänen

Tiina mietti, ovatko Facebook-kisat huijausta - sitten kohdalle osui päävoitto!

15.08.2016 20:45 - Mikko Räsänen

Suomalaiset radiokanavat yhdistivät voimansa ja perustivat yhteisen kilpailusivuston Facebookiin.

Facebookissa nähdään tasaisin välein erilaisia kilpailusivuja, jotka lupaavat suuria palkintoja ja keräävät lupauksillaan valtavat määrät tykkäyksiä, mutta eivät lopulta koskaan arvo ja toimita lupaamiaan palkintoja. 

Seinäjoella asuva Tiina Haapaniemi osallistui heinäkuussa Facebookissa Onnenmaa-sivuston käsilaukkuarvontaan. Osallistuminen ehti heinäkuun aikana unohtui, mutta elokuussa hänen Facebook-postilaatikossaan odotti yllätys. Tiinan nimi oli arvottu 3500 osallistujan joukosta voittamaan Michael Korsin käsilaukun.

- Olen silloin tällöin osallistunut erilaisiin arvontoihin, mutta lähiaikoina ei kyllä voittoja ole tullut, Haapaniemi kertoo.

Käsilaukkuvoittoaankin hän ehti alkaa jo epäillä, kun Facebookissa lähetetyn onnitteluviestin jälkeen ei kilpailun järjestäjästä kuulunut muuta. Vihdoin tällä viikolla Haapaniemi sai onnittelusoiton Radio Novalta ja laukun toimittamisesta sovittiin. Haapaniemi kertoo, että laukulle tulee käyttöä.

- Minulla on entuudestaan muutamia käsilaukkuja, mutta ei mitään tällaisia merkkilaukkuja. Tämä on sellainen, että 17-vuotias tyttärenikin saattaa haluta lainata sitä.

Haapaniemi kertoo, että tytär olikin ollut voittouutisesta yhtä innoissaan kuin äitinsä.

- Hänkin oli aivan ihmeissään ja sanoi vain, että "ei voi olla totta". 

Onnenmaa on erilainen Facebookin kilpailusivusto, sillä sen takana ovat valtakunnalliset radiokanavat Radio Nova, Iskelmä, Radio City ja KISS sekä verkkomediat Voice.fi ja Asema.net

- Haluamme erottua Facebookin erilaisista huijaussivustoista sillä, että Onnenmaa-sivustosta näkee hetki, mitkä tahot siellä ovat takana. Arvostetut radiobrändit ja arvonnoissa mukana olevat tunnetut juontajat osaltaan takaavat, että kilpailut ovat luotettavia ja joku onnekas todellakin voittaa palkinnot, Bauer Median toimituspäällikkö Mikko Räsänen sanoo. 

- Kilpailujen palkinnot vaihtelevat laidasta laitaan. Luvassa on tuotepalkintoja, matkapalkintoja ja musiikkifaneille erityisiä elämyksiä. Esimerkiksi tällä hetkellä käynnissä olevissa kilpailuissa on mahdollisuus voittaa lippuja Nightwishin keikalle tai fanitapaaminen Nickelback-yhtyeen kanssa, Räsänen jatkaa.

- Käsilaukkukilpailu sai myös niin hyvää palautetta, että niitä tullaan jatkamaan kerran kuussa.

Liity Onnenmaa-kilpailuyhteisöön täällä

Katso alta video, jossa Radio Novan iltapäivän Niina Backman ja Anssi Honkanen arpoivat Tiinan Michael Kors -laukun onnelliseksi omistajaksi. 

Kilpailut

Uusimmat