Kuva: Fotolia

Tinderistä tehdään elokuva: Luvassa maailman kamalimmat ensitreffit?

19.07.2016 18:00 - Tiina Svensk

Deittailusovellus on aloittanut monta kaunista rakkaustarinaa - ja saanut aikaan myös ikimuistoisia treffikokemuksia.

Maailmanlaajuisen suosion saavuttanut deittisovellus Tinder julkaistiin vain neljä vuotta sitten vuonna 2012. Sittemmin olemme saaneet kuulla mitä hauskempia, oudoimpia ja kamalampia treffikokemuksia sekä rakkaustarinoiden alkuja, mitkä sovellus on saanut aikaan.

Tällä hetkellä Hello Gigglesin mukaan Tinderiä käyttää yli 50 miljoonaa henkilöä päivittäin. Päivittäin pyyhkäisyjä sovelluksessa tulee jopa 1,4 miljardia kertaa. Ei siis ole ihme, että saamme pian seurata valkokankaalta tarinaa, joka saa alkunsa Tinderistä.

Warner Bros on Hello Giggles sivuston mukaan kertonut tekevänsä elokuvan, missä Tinder-sovellus on nostettu jopa elokuvan nimeen: Keith Merrymanin ja David A. Newmanin käsikirjoittaman elokuva kantaa nimeä "Worst Tinder Date Ever."

Merryman ja Newman tunnetaan muun muassa "Friends With Benefits" -elokuvan luojina. Tulevasta Tinder-elokuvasta tiedetään tällä hetkellä vain vähän: tarinan päähenkilöt tapaavat Los Angelesissa, missä he menevät treffeille. Ensitreffien tapahtuvat saavat yllättäviä käänteitä, mutta elokuvan luojat eivät ole kertoneet vielä tarkempia yksityiskohtia tarinasta.

Lue myös: 10 syytä, miksi sinun ei tule kieltäytyä Tinder-treffeistä

Lähde: Hello Giggles

Kilpailut

Uusimmat