Erotatko 11-vuotiaan pojan maalaukset taiteilijalegendan teoksista? Saatat hämmästyä

05.02.2014 19:15 - Senni Loikala

Maalauksillaan rikastunut 11-vuotias Kieron Williams on todellinen taitelijalahjakkuus. Bored Panda -sivustolla on testi, jossa Williamsonin töiden erottaminen taiteilijalegendan töistä on vaikeaa.

11-vuotias brittiläinen taiteilja Kieron Williamson on nuoresta iästään huolimatta myynyt maalauksiaan noin 1,8 miljoonan euron arvosta. Taitelijalahjakkuutta on aiemmin kutsuttu "Mini-Monetiksi" ranskalaisen impressionismin perustajan, 1870-luvulla suosioon nousseen taidemaalari Claude Monetin mukaan. 

Williamson on synnynnäinen taiteilijalahjakkuus. Hän alkoi piirtää veneitä luonnoskirjaan jo viisivuotiaana. Vanhempien ja paikallisten taitelijoiden tuen avulla pojan taidot kuitenkin puhkesivat kukkaan. Williamsonin ensimmäinen näyttely pidettiin vuonna 2009, minkä jälkeen sana hänen lahjakkuudestaan alkoi levitä.

Bored Panda -sivusto on laatinut testin, johon on koottu sekä Williamsonin että Monetin maalauksia. Lukijat pääsevät arvaamaan, kumpi taiteilija on teoksien takana. Nuori Williamson on hämmästyttävän lahjakas ja hänen teoksiensa erottaminen taiteilijalegendan töistä ei ole helppo tehtävä.

Erotatko sinä Williamsonin ja Monetin teokset toisistaan? Pääset tekemään testin täällä.

Uutisoimme aiemmin miehestä, joka ompelee taideteoksia kämmeniinsä. Videon taiteilijasta pääset katsomaan täältä

Lähde: Bored Panda

Kilpailut

Uusimmat