Kuva: Youtube

"Tulin melkein joka päivä itkien koulusta kotiin" - Transsukupuolisen tytön video leviää netissä

07.06.2016 10:45 - Iiro Myllymäki

Corey Maison kertoo koskettavalla videolla kokemuksistaan kiusattuna olemisesta.

Kiusaamisen vastainen The Bully Project -kampanja on jakanut Facebook-sivullaan koskettavan videon, jossa 14-vuotias Corey Maison kertoo tarinansa. Transsukupuolinen Maison kertoo videolla syntyneensä pojaksi, mutta tunteneensa jo lapsena olevansa oikeasti tyttö.

Muista poikkeavaa Maisonia kiusattiin rankasti, mistä Maison kertoo videolla raa’an esimerkin. Hänen luokkatoverinsa sanoi hänelle, että hänen pitäisi tappaa itsensä, koska kukaan ei kuitenkaan pitänyt hänestä. Hänelle myös sanottiin, että kukaan ei kaipaisi häntä, jos hän kuolisi.

Vihdoin onnellinen

Kiusaamisen takia Maison siirtyi kotiopetukseen. Maisonin elämä muuttui, kun hänen äitinsä näytti hänelle netistä videon transsukupuolisesta teinistä Jazz Jenningsistä. Tyttö tajusi olevansa itsekin transsukupuolinen ja hän ymmärsi, ettei siinä ole mitään vikaa. Nyt Maison on saanut naishormoneja ja päässyt opiskelemaan pieneen kouluun, jossa hänet hyväksytään sellaisena kuin hän on.

Videolla, jossa Maison näyttää kameralle kirjoittamiaan lappuja, hän haluaa antaa tukensa kiusatuille. Maisonin viesti on, että tuska on vain väliaikaista ja kaikki muuttuu vielä paremmaksi. Videota on katsottu Facebookista muutamassa päivässä jo yli miljoona kertaa. Videon näet alta:

Lue myös: Transsukupuolinen nainen toteutti suuren haaveensa - näyttää hätkähdyttävästi Kim Kardashianilta

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat