Tutkijat selvittivät: Tätä lyhyemmällä peniksellä naisen orgasminsaanti vaikeutuu!

13.11.2012 17:00 - Karoliina Kotala

Tutkijat ovat jälleen perehtyneet sukuelinten koon vaikutukseen orgasmin saamisessa.

Journal of Sexual Medicine -lehden tuoreimmassa julkaisussa vakuutetaan, että peniksen koolla todella on väliä, kun kyse on naisen tyydyttämisestä sängyssä. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että koolla on väliä vain tietyn orgasmin kanssa.

Tutkijoiden mukaan naiset, jotka saivat säännöllisesti vaginaorgasmeja kokivat muita useammin kookkaamman peniksen helpottavan orgasmin saamista. Tutkimukseen osallistuneet 323 naista vastasi muun muassa kysymykseen kuinka peniksen koko vaikutti heidän kykyynsä saada vaginaorgasmi. Naiset pitivät 14,9 senttiä pitkää penistä keskimittaisena, ja säännöllisesti vaginaorgasmeja saavat naiset kokivat sitä kookkaamman peniksen antavan orgasmin helpommin.

Samainen tutkimus esittää myös hurjan väitteen, jonka mukaan vaginaorgasmit ovat epätodennäköisimpiä naisilla, jotka ovat fyyisesti tai henkisesti huonommassa kunnossa. Hiljattain tehdyn, toisen tutkimuksen mukaan vagina- ja klitorisorgasmin todettiin myös olevan kaksi täysin eri asiaa, jotka jopa aktivoivat aivoissa täysin eri alueita. Lisäksi naisen g-pisteellä uskotaan olevan vaikutus kivunlievityksessä synnytyksen aikana.

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat