Tutkijat sen todistivat: Myös naiset katsovat rintoja

31.10.2013 21:45 - Reija Saarinen

Enää naiset eivät voi syyttää miehiä rintojen tuijottamisesta, sillä tutkimuksen mukaan myös naiset syyllistyvät samaan tekoon.

Kenellekään ei liene yllätys, että miehet viettävät pitkiä aikoja naisten rintamusta katsellen. Yllättävää saattaa kuitenkin olla se, että myös naiset näyttävät syyllistyvän samaan.

Yhdysvaltalaistutkimuksen mukaan sekä miehet että naiset kiinnittävät eniten  huomiota rintoihin. Tutkimuksessa koehenkilöille näytettiin kuvia erilaiset vartalonmuodot omaavista naisista. Kuvien katsomisen aikana koehenkilöiden silmien liikkeitä seurattiin tarkoitukseen suunnitellulla laitteella.

Tulosten mukaan sekä miehet että naiset katsoivat rintoja sekä vyötäröä pidempään kuin kuvassa olevan naisen kasvoja. Huomionarvoista on myös se, että suuret rinnat, kapea vyötärö ja leveämmät lanteet keräsivät pidempiä katseita molemmilta sukupuolilta.

Tulosten perusteella voidaan todeta, että naisen vartalo kiinnostaa kovasti molempia sukupuolia. Lienee kuitenkin sanomattakin selvää, että kuvassa olevien rintojen tuijottaminen on huomattavasti helpompaa kuin kasvojen edessä olevien.

Lähde: Womens Health Magazine

Kilpailut

Uusimmat