Tyttö sai potkut yliopistosta lesbouden takia - yliopisto myös vaatii korvauksia!

13.06.2013 18:15 - Rea Tallgren

Danielle Powell opiskeli kalliissa, uskonnollisessa yliopistossa - kunnes yliopisto sai tietää hänen seurustelevan naisen kanssa.

Danielle Powell on nuori, lahjakas nainen, joka oli päässyt yliopisto-opinnoissaan jo pitkälle. Powell nautti opinnoistaan ja vietti aikaansa, kuten muutkin opiskelijat. Kaikki kuitenkin muuttui hänen rakastuttuaan tyttöystäväänsä - nykyiseen vaimoonsa - Michelleen.

{lainaus teksti="He kohtelivat minua kuin olisin ollut pedofiili tai hirviö."}

Yliopiston saatua tietää asiasta, he järjestivät kuulemisen, jossa Powellia tentattiin hänen seksuaalisesta suuntautumisestaan.

- He kohtelivat minua kuin olisin ollut pedofiili ja hirviö. He kyselivät, enkö katunut toimiani, Powell muistelee.

Yliopisto tarjosi naiselle hoitoa, jonka avulla hän voisi "parantua" lesboudestaan. Toinen vaihtoehto olisi ollut yliopistosta erottaminen ja jo suoritettujen opintopisteiden menettäminen.

Powell yritti ensin käydä "hoidoissa", mutta totesi sen sitten naurettavaksi - olihan hän edelleenkin rakastunut tyttöystäväänsä, eikä nähnyt asiassa mitään pahaa.

- Yliopiston käytös oli kuin noitavainoa, he soittelivat tutuilleni ja kyselivät mitä teen vapaa-ajallani, Powell sanoo.

Yliopiston kuultua naisten olevan edelleen yhdessä, he erottivat Powellin ja sanoivat, että hän on yliopistolle velkaa stipendinsä verran rahaa, eli vajaat 5 000 euroa. Ilman summan maksamista opinahjo myöskin kieltäytyy siirtämästä Powellin opinstopisteitä eteenpäin hänen tulevaan yliopistoonsa.

Powellin vaimo on nyt pistänyt pystyyn kampanjan, jolla he yrittävät saada yliopistoa antamaan velan anteeksi. Viikonloppuna julkiseksi tehty vetoomus on jo kerännyt 14 000 nimeä.

Aiheesta lisää voit lukea tästä. Vetoomusta pääset tarkastelemaan tästä.

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat