Ujo valokuvaaja pelkäsi ihmisiä - kuvasi vain itseään, katso uskomattomat kuvat

13.11.2013 20:45 - Rea Tallgren

Kyle Thompson haaveili valokuvaajan urasta, mutta hänen ujoutensa esti häntä työskentelemästä muiden ihmisten kanssa. Niinpä mies päättialkaa kuvata itseään.

Kyle Thompson oli kiinnostunut valokuvaamisesti. Thompson olisi halunnut kuvata ihmisiä, mutta asian tiellä oli yksi iso mutka. Mies kun oli niin ujo, ettei hän voinut kuvitellaakaan kuvaavansa ja viettävänsä aikaa tuntemattomien ihmisten kanssa.

Koska Thompsonilla kuitenkin oli intohimo, hän päätti alkaa kuvata potretteja itsestään. Mies etsi uskomattomia kohteita, joissa hän otti kuvia. Rekvisiitta oli miehellä usein pientä, mutta kekseliästä.

Thompson piti kuvia pitkän aikaa pöytälaatikossa, mutta keräsi vihdoin rohkeutta ja latasi muutamia kuviaan Reddit-sivustolle. Miehen yllätykseksi kuvia kastottiin neljä miljoonaa kertaa.

Thompsonille kyseessä oli elämän muuttava asia. Hän alkoi saada kuvaustarjouksia, pääsi yli pahimmasta ujoudestaan ja jätti päivätyönsä pizzalähettinä. Nykyään hän toimii täysipäiväisenä valokuvaajana. Ja se ei ole ihmekään, kun miehen upeita otoksia katsoo.

Katso kuvat tästä!

Lähde: Viral Nova

Kilpailut

Uusimmat