Upeat tatuoinnit kuin vesivärimaalauksia - katso huikeat kuvat

20.09.2015 21:15 - Mika Parikka

Ihmiset tulevat eri puolilta maailmaa ottamaan tatuointeja Ondrej Konupcikilta, sillä ne ovat ainutlaatuisia. 

Tsekkiläinen Ondrej Konupcik, taiteilijanimeltään Ondrash on tällä hetkellä tatuointimaailman kuumimpia nimiä. Ihmiset vaeltavat ympäri maailmaa hänen luokseen saadakseen uniikin tatuoinnin. Uniikin tatuoinneista tekee hänen tyylinsä, sillä tatuoinnit näyttävät upeilta vesivärimaalauksilta.

31-vuotias taiteilija ottaa päivässä vain yhden asiakkaan, jotta hänellä on kylliksi aikaa keskittyä jokaiseen tekemäänsä kuvaan. Mies tekee kuvat vapaalla kädellä, eikä harrasta ylimääräistä suunnittelua. Hänen studioltaan ei esimerkiksi löydy katalogia, josta asiakkaat voisivat valita valmiita kuvia. 

Alan piirien lisäksi mies on herättänyt huomiota myös sellaisissa ihmisissä, jotka eivät normaalisti ole tatuointien ystäviä: 

"Pakko myöntää, etten yleensä ole tatuointien suurimpia faneja. Sitten löysin sinut. Kuvasi ovat aivan uskomattomia! Värit ja muotoilu, ne ovat niin eloisia. Minä yksinkertaisesti rakastan niitä, ja minun on pakko sanoa se ääneen!" eräs Ondrashin Facebook-sivulle kirjoittanut henkilö hehkuttaa. 

Kuvat ovat sanalla sanoen uskomattoman hienoja. 

Katso alta kuvia Ondrashin tatuoinneista, jotka ovat saaneet ihmiset jopa suhtautumaan täysin uudella tavalla kyseistä taidetta kohtaan:

Lue myös: Saksalaistatuoijan kuvat herättävät mielenkiinnon - mukailevat verisuonia

Lähde: Dailymail

Kilpailut

Uusimmat