Kuva: Fotolia

Uudenlainen peniksen suurennus valmistuu 45 minuutissa - koot jatkuvat XXL:ään saakka

21.03.2016 17:15 - Rea Tallgren

Uudenlaisen peniksen suurennuksen tekeminen kestää ruokatauon verran. Toipumisessakin kuluu keskimäärin vain vuorokausi.

Daily Mail uutisoi uudenlaisesta tavasta suurentaa penistä. Kyseisessä operaatiossa peniksen sisään, sen yläosaan, asennetaan silikonikaistale, joka suurentaa penistä sekä leveys- että pituussuunnassa. 

Peniksen suurennuksessa koon voi valita kolmesta; largesta, XL:stä tai XXL:stä. Lääkäri toki päättää viimekädessä, minkäkokoisen implantin potilaan peniksen sisään voi laittaa. Isoimmillaan penis kasvaa viisi senttiä pituutta ja viisi senttiä myös halkaisijaltaan. 

Penisleikkauksia tehdään kyseisellä tavalla vasta yhdellä klinikalla Beverly Hillsissä, Kaliforniassa. Miehiä lentää paikanpäälle leikkauttamaan itselleen suuremman peniksen ympäri maailmaa.

Leikkauksia tehdään päivässä keskimäärin kaksi, ja yhden tekeminen kestää vain noin 45 minuuttia. Potilaat toipuvat yleensä nopeasti ja he voivatkin palata arkisen aherruksen pariin usein jo seuraavana päivänä. Lääkärit muistuttavat, että seksistä ja masturboimisesta on välttämätöntä pidättäytyä seuraavan 1,5 kuukauden ajan.  

Hintaa uudenlaiselle suurennukselle tulee reilu kymppitonni. 

Lue myös: 31-vuotiaan miehen jättipenis on suuri ongelma: Naiset uskaltaneet korkeintaan koskea kädellä

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat