Kuva: AOP

Uusi Harry Potter -teos sai fanit raivon partaalle - "En voi uskoa, että kulutin aikaa tähän!"

04.08.2016 14:45 - Senja Rapila

Harry Potter ja kirottu lapsi -näytelmä ja sen käsikirjoitus ovat olleet asioita, jotka usea kirjasarjan fani olisi halunnut jättää kokematta.

Harry Potter -fanit ovat odottaneet pitkään uutta Harry Potter ja kirottu lapsi -näytelmää, joka sai ensi-iltansa Lontoossa viime viikonloppuna. Näytelmä ja sen ohella myyty kirja on kuitenkin saanut innokkaat fanit pettymään ja sosiaalinen media onkin täyttynyt katkerista vuodatuksista.

"En voi uskoa, että kulutin aikaani Kirottuun lapseen. Miksi? Miten jokin voi olla niin kamalaa?" käyttäjä Jena Burton on kirjoittanut Twitter-tilillään.

Suurin osa näytelmäkirjan lukeneista faneista on sitä mieltä, että kirja on huonosti kirjoitettu ja vaikuttaa vain fanien kirjoittamalta tarinoinnilta.

Osa saattaakin unohtaa, että käsikirjoitus ei ole täysin Potter-luoja J.K. Rowlingin kirjoittama: Näytelmän käsikirjoitus on nimittäin näytelmäkirjailija Jack Thornen kirjoittama ja J.K. Rowling on ollut vain mukana kirjoittamassa tarinaa, johon se pohjautuu.

Jos haluat lukea 10-vuotiaan, pettyneen Potter-fanin arvostelun uudesta teoksesta, voit lukea sen Independentin sivuilta, täältä.

Lähde: Independent

Lue myös: Vastoinkäymisiä uudessa Harry Potterissa - elävät pöllöt kiellettin

Lue myös: Huomasitko? J.K. Rowling vihjasi jo kolmannessa Harry Potter -kirjassa suosikkihahmon kuolemasta

Kilpailut

Uusimmat