Kuva: AOP

Uusi Pokémon-peli aktivoi yrittäjät - etsivät Pokémoneja puolestasi töissä ollessasi

23.07.2016 22:15 - Mika Parikka

Uusi Pokémon Go -peli hyödyntää ketterästi virtuaalimaailmaa ja oikeaa maailmaa. Pokémonit esiintyvät oikeassa maailmassa, mutta ne pystyy näkemään vain puhelimen kameran läpi.

Tämän hetken kuumin ilmiö maailmassa on uusi kännykällä pelattava peli, Pokémon Go. Pelissä pelaaja voi metsästää ja kouluttaa erilaisia Pokémoneja. Metsästäminen tapahtuu omalla puhelimella. Pokémon Go on lisätyn todellisuuden peli. Käytännössä tämä tarkoitta sitä, että Pokémoneja metsästetään oman puhelimen kameran avulla. Pokémonit ilmestyvät oikeaan maastoon, jotka näkyvät puhelimen kameran avulla. 

Ilmiö on valtava. Kaduilla voi näinä päivinä nähdä ihmisiä jopa juoksentelemassa autoteillä olioiden perässä. Olioita metsästävät pelaajat ovat jopa aiheuttaneet vaaratilanteita. Ilmiön vahvuus perustuu sen koukuttavuuteen. Muutama neropatti on keksinyt tehdä tällä tietenkin rahaa.

Kaksi amerikkalaista yrittäjää Jordan Clark ja Lewis Gutierrez ymmärsivät, että monet ihmiset eivät pysty pelaamaan tarpeeksi, koska joutuvat olemaan töissä. Miehet alkoivat myymään palvelua, jossa he pelaavat työssä käyvän pelaajan puolesta. Homma toimii tuntipalkalla. Miehet ottavat tunnilta 20 dollaria, eli noin 18 euroa. 

Jos siis kesätyöt jäi saamatta, tai on muuten vain liikaa aikaa, niin tässä voisi olla markkinarakoa myös Suomessa. Ja ei muuta kuin metsästämään!

Lähde: Newser

Lue myös: Kolumni: Saavatko yli 18-vuotiaat pelata Pokémon GO:ta?

Kilpailut

Uusimmat