Uusi unelmien dieetti on kehitelty - laihdu samalla kun nukut

26.03.2013 19:45 - Rea Tallgren

Laiskoille laihduttajille on kehitelty unelmien dieetti, jonka väitetään toimivan kuin unelma. 

Tuore amerikkalaisdieetti lupaa pudottaa sitä noudattavan painoa yli kolme kiloa viikossa, vaikka henkilö edelleen söisi ja joisi aivan normaaleja ruokia ja annoksia. Dieetin on kehitellyt tohtori Caroline Apovian, joka työskentelee Bostonin Medical Centre -sairaalassa ravinto- ja painonhallinta-asiantuntijana. Nainen on auttanut jo tuhansia ihmisiä saavuttamaan ideaalikokonsa. 

Apovianin mukaan salaisuus painonpudotukseen on rasvanpoltto, joka jatkuu erityisesti öisin. Keinot tähän ovat helpot, ainakin jos on valmis pitämään yhden, tarkkaruokavalioisen päivän viikossa. Apovianin mukaan Overnight Diet -suunnitelmaa noudattavien tulee pitää viikossa yksi päivä, jolloin he juovat vain kolme pirtelöä. Pirtelöiden tulisi ravintoarvoltaan hyviä ja terveellisiä, mutta tärkeintä on se, ettei tuona päivänä syö ollenkaan kiinteää ruokaa. Tohtorin mukaan tämä saa elimistön rasvanpolttovaihteelle, joka jatkuu vielä useita öitä ja päiviä. 

Nainen on testannut dieettiä jo 25 vuoden ajan, onnistuneesti. Hänen mukaansa dieetti pudottaa jo ensimmäistä pirtelöpäivää seuraavan yön aikana kilon verran. Rasvanpoltto vaan jatkuu seuraavan kuuden päivän ajan, kun henkilö keskittyy syömään terveellisesti, ja proteiinipitoisesti. Erityisesti Apovian suosittelee kalaa ja kanaa ja kananmunia.

Toisen pirtelöpäivän jälkeen paino putoaa taas kilon verran, eikä palaa takaisin, jos henkilö pitää yllä yhden pirtelöpäivän viikkotahtia. Kiloja on mahdollista pudottaa Overnight Diet -ruokavaliolla niin monia kuin tahtoo. Tulokset on myös helpompi pitää yllä, sillä Apovianin mukaan hänen suunnittelemansa dieetti ei kuluta lihaksia, vaan polttaa pelkästään rasvaa. Dieetin teho perustuu siihen, että pirtelöpäivän ansiosta insuliinin eritys kropassa vähenee radikaalisti ja täten paino alkaa pudota. 

Pirtelö:

Pidä huoli siitä, että nautit pirtelöpäivänä erilaisia pirtelöitä, ettet pääse kyllästymään. Varmista, että pirtelöissä on tarpeeksi kuitia, jotta ne tekevät olosi kylläiseksi. Pyri välttämään kaikenlaisia kemikaaleja ja lisäaineita, ja valmista pirtelösi suoraan luonnontuotteista. 

Paras päivä: 

Apovianin mukaan suurin osa hänen asiakkaistaan on päättänyt pitää sunnuntain pirtelöpäivänä, sillä se on usein viikon rauhallisin päivä. 

Lue lisää dieetistä tästä!

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat