Vaatekaupan asiakkaat saivat ylipainoisen Rachelin itkemään - naisen vastaus koskettaa massoja

08.07.2015 19:45 - Senni Loikala

Rachel Taylorin iloinen shoppailureissu sai käänteen, kun teinityttö pilaili äitinsä kanssa pluskokoisesta topista. Rohkea nainen jakoi kokemuksensa sosiaalisessa mediassa, jossa se on herättänyt ihmisiä kohtelemaan toisiaan paremmin.

Rachel Taylor on nainen, joka joutui vastikään ikävään tilanteeseen vaatekaupassa. Kaksi asiakasta teki pilaa pluskokoisesta topista, vaikka takuulla huomasivat, että ylipainoinen Rachel oli aivan heidän vieressään.

Rachel osti myöhemmin vaatteen, josta asiakkaat olivat vitsailleet. Hän otti itsestään kuvan se päällä ja jakoi kokemuksensa vaatekaupasta sosiaalisessa mediassa. Rachel muistuttaa, että sanasa kannattaa valita niin, ettei kukaan loukkaannu ja tultuaan loukatuksi täytyy jatkaa eteenpäin, eikä jäädä murehtimaan tapahtunutta.

Naisen rohkealla Facebook-jaolla on tällä hetkellä reilu 260 000 tykkäystä ja yli 12 500 jakoa. Alla kuvakaappaus Rachelin nettihitiksi nousseesta, upeasta kuvastaan ja suomennos hänen jakotekstistään.

"Old Navy, kiitos että teillä on hurmaavia vaatteita kaiken muotoisille & kokoisille. Haluaisin kertoa teille tarinan tämän topin takaa ja miksi tulen käyttämään sitä huomenna heinäkuun 4. päivänä.

Tänään olin shoppailemassa Old Navyssa, seisoen teinitytön ja hänen äitinsä välissä. Tyttö nosti pluskokoisen topin, näytti sitä äidilleen ja sanoi, "Katso! Minä ja se ja se voimme mahtua tähän toppiin!" Hänen äitinsä nauroi ja sanoi, "Niin voisitte! Tuo on valtava!"

En voinut sille mitään; aloin itkeä. Uskoakseni tyttö ja hänen äitinsä lähtivät pois. Ei hajuakaan. Aviomieheni vei minut pois kaupasta autoon. Istuin autossa itkien pitkään mutta lopulta menin takaisin sisälle tekemään ostokseni loppuun.

Minä päädyin ostamaan sen topin koska, minulle selvisi, näytän makealta se päällä! Olkaa ystävällisiä. Ajatelkaa muita ennen kuin puhutte. Ja jos joku loukkaa teitä, teidän täytyy jatkaa eteenpäin."

Rachelin kokemus muistuttaa ikiaikaisesta ohjenuorasta elämään: Kohdellaan toisiamme niin kuin tahtoisimme itseämme kohdeltavan.

Lue myös: "Hän on maailman kaunein nainen ja hänelläkin on raskausarpia" - katso pysäyttävä kuva

Kilpailut

Uusimmat