"Vahinkoraskaus pelasti minut" - puhuttelevat tositarinat yllätyslapsista leviävät netissä

30.07.2015 14:15 - Senni Loikala

Sosiaalinen media täyttyy kuvista ja tarinoista, joissa suunnittelematta vanhemmiksi tulleet jakavat tarinansa. 

Kun nainen tulee vahingossa raskaaksi, on suurten päätösten aika. Monet valitsevat abortin, mutta toiset päättävät pitää lapsen jopa vaikeasta elämäntilanteesta huolimatta. 

Uudessa sosiaalisen median trendissä yllätysraskauden kokeneet ihmiset jakavat kuvan jälkikasvustaan tai yhteiskuvan lapsensa kanssa ja kertovat lyhyesti tilanteestaan, kun saivat tietää odottavansa lasta. Kaikki tarinansa jakaneet ihmiset kertovat olevansa kiitollisia siitä, että heillä on ainutlaatuisen upea lapsi, ja että he valitsivat vanhemmuuden abortin sijaan.

Suunnittelemattomuus olikin onni

Kokosimme alle kuvia, joita ihmiset ovat jakaneet tuoreessa some-trendissä. Suomensimme kuvatekstit niiden yläpuolelle. Mitä ajatuksia sinulle herää näistä tarinoista?

"Todella tuttua tuo #SuunnittelematonVanhemmuus (#UnplannedParenthood). Me olimme peloissamme. Me olimme opiskelijoita. Meillä ei ollut rahaa. Mutta me kiitämme Jumalaa.


"Minun #SuunnittelematonVanhemmuus(#UnplannedParenthood) oli suurin siunaus, jonka Jumala on ikinä antanut minulle. Tulin sinkkuäidiksi 18-vuotiaana...tässä on Adyson ja minä "


"#SuunnittelematonVanhemmuus(#UnplannedParenthoodolin 19-vuotias ja raskaana ja yksin. Poikani täyttää 31 vuotta tässä kuussa ja kiitän Jumalaa joka päivä hänestä."


"Kun olin 17-vuotias, tämä 19-vuotias kaveri meni kanssani naimisiin sen sijaan, että olisi painostanut aborttiin. Katsokaa meidän #SuunnittelematonVanhemmuus(#UnplannedParenthood)


"Minun #SuunnittelematonVanhemmuus(#UnplannedParenthood) on upein ihme elämässäni. Paras päätökseni ikinä 19 vuoden iässä ja koulussa. #mysun"


"Olin 16-vuotias. Ihmiset sanoivat, että hän tulisi "pilaamaan elämäni". Hän teki elämästäni elämisen arvoista. Hän pelasti minut. #SuunnittelematonVanhemmuus(#UnplannedParenthood)"

"

Lue myös: "En antanut syödä kärpäslätkää" - äitien paljastamat huvittavat syyt, miksi lapset alkavat itkeä

Kilpailut

Uusimmat