Vammaiskehonrakentaja meni läpi harmaan kiven - takana halvaantuminen ja syöpä

17.04.2015 18:15 - Senni Loikala

Monet tietävät, että ikävät asiat tapahtuvat monesti ryppäissä. Sen joutui todistamaan myös Anand Arnold, joka halvaantui ja sairastui syöpään 15-vuotiaana. Nyt aikuisena hän on saavuttanut unelmansa.

Anand Arnold oli vain 15-vuotias, kun hän halvaantui. Hän oli ehtinyt harrastaa kehonrakennusta muutaman vuoden ajan, mutta harrastuksen jatkuminen ei yhtäkkiä ollut enää itsestäänselvää.

Liikuntakyvyn rajoittumisen lisäksi nuorimies sai toisenkin ikävän uutisen. Hänellä diagnosoitiin syöpä, joka oli hänen selkäytimessään.

- Seuraavat kolme vuotta olivat yhtä helvettiä. Menetin elämäniloni, hän kertoo.

Toivoa parantumisesta piti yllä unelma siitä, että Arnoldista tulisi jonain päivänä ammattilaiskehonrakentaja. Ilman suurta haavetta olisi maailma voinut tuntua kaatuvan niskaan liian voimalla.

Arnold ei pystynyt käymään terveytensä takia koulua, mutta myöhemmin hän pystyi jatkaa kehonrakennusta.

Unelma totetui

Nykyään Arnold on yksi maailman arvostetuimpia vammaiskehonrakentajia. Hän treenaa kolme tuntia päivässä ja noudattaa tiukkaa ruokavaliota. Se myös näkyy miehen kropassa ja hän onkin erittäin lihaksikas.

Alla kuvia kuuluisasta kehonrakentajasta.

Lisäksi Arnold tekee mallin töitä ja toimii kasvona eräälle ravintolisäbrändille. Hänet tunnetaan erityisesti action-lelunukkejen mallina. Ihailtavaa miehessä on erityisesti hänen intohimoinen suhtautumisensä kehonrakennukseen, joka on auttanut hänet menemään läpi harmaan kiven.

Seuraava artikkeli: Nuori kehonrakentaja tahtoo päihittää siskonsa: "Jos hän tekee 12 toistoa, minä teen 15"

Kilpailut

Uusimmat