Kuva: Fotolia

Vuoden paras isä? Keksi erilaisen tavan piristää pettynyttä tytärtään

02.11.2016 20:15 - Senni Loikala

Isä innosti lentokonematkustajat mukaan juoneensa, jotta tyttö ei menettäisi yhtä vuoden hauskimmista ohjelmanumeroista.

Stephanie Kahan julkaisi maanantaina Twitterissä päivityksen, joka on sulattanut sydämiä nettikansan keskuudessa. Kahan istui lentokoneessa samanaikaisesti, kun erityisesti amerikkalaislapset lähtevät perinteiselle "karkki vai kepponen" -kierrokselle.

Samassa koneessa matkusti myös 3-vuotias Molly-tyttö isänsä kanssa. Molly oli pettynyt, koska hän joutui jättämään väliin lasten suosikkikierroksen.

Isän herttainen ratkaisu

Isä oli keksinyt ratkaisun ongelmaan. Hän kävi antamassa kanssamatkustajille karkkeja ja näytti heille lappua, jossa kerrottiin, että matkustajien avulla lapsi pääsisi "karkki vai kepponen" -kierrokselle. Ideana oli, että Molly kävelisi lentokoneen keskikäytävällä ja saisi matkustajilta karkkia.

Lue alta vapaasti suomennettu viesti, jota isä näytti matkustajille.

Kolmevuotias tyttäreni Molly oli lyöty, kun hän ei päässyt ”karkki vai kepponen” -kierrokselle tänä vuonna tämän lennon takia… niinpä päätin järjestää hänelle saman leikin täällä.

Jos tahdotte osallistua, niin pudottakaa karkki hänen kantamaansa koteloon, kun pikkuiseni kävelee tästä ohi. Te luotte hänen Halloweeninsa! Jos ette tahdo osallistua, ei haittaa, ojentakaa vain karkki takaisin minulle. Kiitos paljon!

Katso kuva alkuperäisestä viestistä alta.

Monet matkustajat tahtoivat osallistua hauskaan leikkiin. Katso alta kuva, jossa Molly on "karkki vai kepponen" -kierroksella matkustajien joukossa.

Lue myös: "Miksi nurkassa seisoo kuollut mies?" - pelottavimmat asiat, joita lapset ovat sanoneet

Kilpailut

Uusimmat