Todella hyödyllinen WhatsApp-uudistus on pian käytössä?

02.02.2015 20:15 - Senni Loikala

Mikäli netissä leviävät väitteet pitävät paikkansa, saattaa WhatsApp-käyttäjät pystyä soittamaan ilmaisia äänipuheluita kenties jo lähiaikoina.

WhatsApp-mobiiliviestipalvelu on alkanut ilmeisesti testata odotettuja äänipuheluitaan pienellä käyttäjäryhmällä. Se saattaa enteillä, että ilmaiset äänipuhelut ovat pian käytössä muillakin.

Yksi Reddit-verkkosivuston käyttäjistä latasi saitille kuvakaappauksia, jossa hän esittelee Android-puhelimessaan jo käytössä olevaa äänipuheluiden ominaisuutta.

Pradnesh07-nimimerkkiä käyttävä henkilö kirjoitti, että äänipuheluiden ominaisuus toimii vain käyttämällä WhatsAppin uusinta Android-laitteille tarkoitettua betaversiota. Pradnesh07 kertoi, että hän sai tietää uuden ominaisuuden toimivan jo puhelimessaan, kun hän vastaanotti äänipuhelun toiselta sitä testanneelta WhatsApp-käyttäjältä.

"Ystäväni soitti minulle, ja minun täytyi vastata puheluun, sitten se katkesi väkisin. Jotkut ihmiset kertoivat, että ominaisuus aktivoitui tämän vaiheen jälkeen, mutta minun täytyi ladata applikaatio uudestaan", kirjoittaa Pradnesh07.

Monet Reddit-sivuston käyttäjät ovat pyytäneet Pradnesh07-käyttäjää soittamaan heille WhatsAppilla äänipuhelun, jotta uusi ominaisuus voisi aktivoitua myös heidän älypuhelimiinsa. Vaikuttaa kuitenkin siltä, että ilmaiset äänipuhelut ovat toistaiseksi vasta rajatun käyttäjäryhmän käytössä.

Alla YouTubeen ladattu video, josta näkee, miltä uusi ominaisuus tulee todennäköisesti näyttämään.

Kauppalehden tietojen mukaan ilmaiset äänipuhelut tulisivat käyttöön vuoden toisen neljänneksen, eli huhti-kesäkuun, aikana. Ensimmäisinä äänipuheluita pääsevät soittamaan Applen ja Google Android -puhelinten käyttäjät.   

Seuraava artikkeli: WhatsApp mullistui: Sovellusta voi käyttää nyt tietokoneella - katso ohjeet

Lähde: TechoBuffalo

Kilpailut

Uusimmat