Vihreän teen ystävät huomio: Valmistathan juomasi oikealla tavalla?
Moni valittaa, ettei vihreä tee maistu. Jos tee maistuu kitkerältä tai kalalta, on syy selkeä.
- Teetä ei saa hauduttaa liian pitkään. Veden on myös oltava noin 80 asteista. Moni tekee sen virheen, että kaataa teen hautumaan heti keittämisen jälkeen, Thé Huoneen Ida Haverinen selventää.
Kun teevesi on kiehunut, sen kannattaa antaa seistä ja jäähtyä noin viiden minuutin ajan. Näin tee maistuu hautumisen jälkeen hyvälle.
Thé Huone mukana Viini, Ruoka & Hyvä elämä -messuilla, Helsingin Messukeskuksessa 25.-27.10.
Kilpailut
Uusimmat
Suomalaisen moottoriurheilulegendan elämästä tv-sarja - suurtuotantoa kuvattiin ympäri Eurooppaa
Naiset tekevät miehiä enemmän etätöitä
Sähkön siirtomaksussa kymmenien eurojen eroja yhtiöiden välillä - katso, missä hinta on kalleinta
Maraboun suklaalevyjä vedetään pois myynnistä
Retkeilijät sortuvat usein vaaralliseen tapaan - Metsähallitus varoittaa
Näytä lisää