Perjantairesepti: Maalaissalaatti saa makua perunasta ja pekonista
Maalaissalaatti
noin neljälle hengelle (jos tarjoat salaatin pääruokana)
3 keitettyä perunaa
100 g pekonia
1 ruukku salaattia
pala kurkkua
8 kirsikkatomaattia
puolikas punasipuli
50 g vihreitä papuja
5 kananmunaa
3 rkl oliiviöljyä
1. Pilko perunat, salaatti, kurkku, punasipuli ja tomaatit. Tee niistä salaattipohja.
2. Keitä kananmunat, paista pekoni. Laita pavut kiehumaan, mutta jätä ne rapsakoiksi. Kokoa salaattipohjan päälle paistettu pekoni, pavut ja puolitetut kananmunat. Viimeistele oliiviöljyllä. Nauti salaatti tuoreen leivän kera.
Leivo salaatin seuraksi pähkinäleipää. Katso resepti täältä.
Kilpailut
Uusimmat
Kaija Koo avautuu äitiyden alkuajoista: "Meillä ei ollut mitään kunnon kotia"
Mekko ja farkut ovat toimiva yhdistelmä - sen todistaa Gigi Hadid
Oletko seurannut viime aikojen tapahtumia? Testaa yleistietosi kiperässä visassa
Raejuusto sekoitti TikTokin - katso millaisia herkkuja siitä nyt valmistetaan
Tiesitkö, ettei yleistä kipulääkettä tule ottaa kyyn pureman ensiapuun? 5 toimintaohjetta puremaan
Näytä lisää