Perjantairesepti: Greippilumi on raikas hyvän omantunnon jälkiruoka
Greippilumi
Yhdestä greipistä tulee yksi annos. Greipin lisäksi tarvitset veitsen ja raastimen.
1) Kuori greippi niin että paksun kuoren lisäksi hedelmäpalojen ohut kuori poistetaan.
2) Paloittele greippi lohkoiksi. Muista poistaa hedelmästä myös siemenet.
3) Asettele palat voi- tai leivinpaperille pieneen vuokaan ja laita vuoka pakkaseen. Pidä pakkasessa niin kauan, kunnes hedelmäpalat jäätyvät kokonaan.
4) Kun hedelmälohkot ovat jäässä, raasta paloista lunta, ja laita muodostunut lumimassa tarjoiluastiaan.
5) Greippilumen voi maustaa haluamallaan tavalla tai sen voi tarjota kevyenä lisukkeena vaikka suklaan kanssa.
Katso vielä ohje alla olevasta videosta:
Kilpailut
Uusimmat
Kaija Koo avautuu äitiyden alkuajoista: "Meillä ei ollut mitään kunnon kotia"
Mekko ja farkut ovat toimiva yhdistelmä - sen todistaa Gigi Hadid
Oletko seurannut viime aikojen tapahtumia? Testaa yleistietosi kiperässä visassa
Raejuusto sekoitti TikTokin - katso millaisia herkkuja siitä nyt valmistetaan
Tiesitkö, ettei yleistä kipulääkettä tule ottaa kyyn pureman ensiapuun? 5 toimintaohjetta puremaan
Näytä lisää