Kokeile omalla riskillä: suklaa-maapähkinä-kakku valmistuu mikrossa nopeasti
Pieni herkku viikonlopun kunniaksi olisi paikallaan, mutta leipomiseen ei olisi aikaa. Kokeile helposti mukissa valmistuvaa suklaakakkua.
Resepti on kuitenkin omalla vastuulla! Kakku kohoaa mikrossa valtavasti, joten lopputuloksensa voi olla mikron siivoaminen.
Ohje:
3 rkl jauhoja
2 rkl sokeria
1 ½ rkl kaakaojauhetta
ripaus suolaa
3 rkl maitoa
1 ½ rkl öljyä
1 rkl maapähkinävoita
Valitse suuri muki ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, öljy ja maapähkinävoi. Sekoita, kunnes seos on tasaista.
Kuumenna seosta mikrossa reilun minuutin ajan kovalla tejolla (n. 1 min 10 sekuntia). Ota kuppi varovasti mikrosta ja nauti heti.
Lue myös: Netissä leviävä ”maailman paras kakku” on jokaisen suomalaisen tuntema
Lähde: The Novice Chef
Kilpailut
Uusimmat
Korvaako vakuutus, jos astianpesukone aiheuttaa vesivahingon ammattilaisen asennusvirheen takia?
Whatsappin ilme uudistuu
Tammikuun paukkupakkaset tulivat maksaneeksi miljoonia - ennätysmäärä vahinkoilmoituksia
Espanjan suosituille turistisaarille alkoholin myyntikielto
Useat huolissaan taloyhtiönsä kunnosta - erityisesti yhden vuosikymmenen talojen remontteja lykätään
Näytä lisää