Kuva: Fotolia

Nam! Parhaat kolmen raaka-aineen letut ovat täällä

07.11.2015 13:15 - Pauliina Jokinen

Mikään ei piristä aamuja paremmin kuin banaaniletut.

Jo perinteiseksi muuttuneet kahden raaka-aineen banaaniletut saavat vatsan täyteen, hymyn huulille ja aamun alkamaan mukavasti.

Joskus lettujen koostumus tuntuu kuitenkin hieman hankalalta ja paistaminen tuottaa tuskaa. Kun seokseen lisää vielä yhden raaka-aineen, on lopputulos pehmeä ja lettumaisen rapea reunoilta.

Aiempaa maukkaamman lopputuloksen saat, kun lisäät joukkoon vielä mantelivoita. Kolmen aineen lettuihin tarvitsetkin siis banaanin, kananmunan ja ruokalusikallisen mantelivoita.

Murskaa banaani haarukan avulla kulhossa. Sekoita joukkoon kananmuna ja mantelivoi. Sulata kookosrasvaa pannulla ja paista taikinaa, kunnes letun reunat ovat rapeat. Nam!


Lue myös: Herkkuresepti sekoitti internetin - katso ohjeet kolmen raaka-aineen kakkuun

Lähde: Pure Wow


Kilpailut

Uusimmat