Erinomainen vinkki laihduttajalle: Maukas jäätelönkorvike - katso helppo ohje

29.09.2013 15:15 - Karoliina Kotala

Jäätelö on monen herkuttelijan suurin kompastuskivi. Jotta herkuttelusta ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa kannattaa perinteisen jäätelöstä kokeilla hieman kevyempää versiota.

Rahkajäätelön valmistamiseen kuluu korkeintaan kymmenen minuuttia, joten kokkaamiseen ei kulu turhaa tunteja. Resepti on myös helppo jokaisen onnistua.

Rahkajäätelöön tarvitset

- noin 300 grammaa pakastemansikoita tai -vadelmia

- 2 purkkia kevyttä, maustamatonta maitorahkaa tai vaniljarahkaa

- 2,5 desilitraa kevyttä vaniljakastiketta

- 2 teelusikallista vaniljasokeria

- Yhden limen mehu

1. Soseuta jäiset marjat tehosekoittimessa ja lisää joukkoon rahka, vaniljakastike, puristettu limemehu ja sokeri.

2. Sekoita tasaiseksi ja asettele laseihin.

3. Koristele tarvittaessa ja tarjoile heti.

Kilpailut

Uusimmat