Hahaa! Äidit paljastavat huikeimmat letkautukset lasten suusta

08.05.2015 07:15 - Karoliina Kotala

Lapset päästävät tunnetusti toisinaan suustaan mitä hauskimpia letkautuksia täysin tahattomasti. Nyt äidit ovat jälleen paljastaneet lisää lastensa hulvattomia heittoja.

Jokainen vanhempi tietää, että lapset ovat ainutlaatuisen lahjakkaita esittämään kiperiä kysymyksiä elämästä, kuolemasta ja kaikesta niiden väliltä. Samalla vilpittömyydellä lasten suusta lähtee toisinaan mitä hulvattomimpia letkautuksia. Huffington Post -sivusto kokosi lasten tuoreimmat letkautukset äideiltä.

"Menin tapaamaan lainaneuvottelijaa 7-vuotiaan poikani kanssa. Kun istahdin toimistoon, poikani istahti viereeni ja sanoi henkilökunnalle "Hei, en ole hänen aviomiehensä".

"3-vuotias tyttäreni asteli vessaan juuri kun mieheni oli pissalla ja sanoi "Isä, laita tuo vehje heti housuihisi".

""Hei Elsa, ryhdistäydy nyt!", 3-vuotias tyttäreni sanoi topakasti nukelleen, joka ei meinannut pysyä pystyssä."

"Istahdin 3-vuotiaan tyttäreni viereen, joka leikki nukkekodillaan. Kun kysyin häneltä, että mikä nukeista voisin olla, hän vastasi: "Se, joka pesee tiskit".

"3-vuotias tyttäreni kysyi minulta "Eivätkö pojatkin voi käyttää mekkoja?". Sanoin, että voivat, mutta suurin osa ei juurikaan käytä, vaikka halutessaan voisivat. Tyttäreni: "Isä, sinä et näyttäisi hyvältä mekossa. Se ei jotenkin ole sinun juttusi."

"3-vuotias poikani näki laulaja Nick Jonasin laulavan televisiossa ja sanoi: "Hänellä ei taida olla paljon ystäviä".

"5-vuotias poikani kysyi: "Miksi minun pieniin pallojututtuihin sattuu, kun niitä puristaa? Eiväthän ne ole edes kiinnittyneitä kehooni!"

"Kysyin 3-vuotiaalta pojaltani miksi koiran pää on ihan märkä. Lapsi vastasi: "Aaa niin, koska pissasin hänen päälleen".

"Kun 5-vuotias lapseni pääsi tarhasta kotiin, halusin soittaa hänelle kesken työpäivän kysyäkseni, kuinka hän voi. Kun soitin, hän vastasi "Shhh, mene jatkamaan töitäsi. Minulla on lista leluja, jotka sinun pitää ostaa tienaamillasi rahoilla".

Lue myös: Pikkutyttö aikoo muuttaa pois kotoa viisivuotiaana - pystytkö katsoa videon nauramatta?

Lähde: The Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat