Lantturanskalaiset ovat terveellisiä ja hyviä - kokeile helppoa reseptiä
Lantturanskalaiset
pala lanttua
3 rkl oliiviöljyä
sormisuolaa
tuoretta persiljaa
1. Kuori ja pilko lanttu pitkiksi ja kapeiksi paloiksi. Laita palat pakastepussiin. Kaada oliiviöljyt mukaan ja pyörittele lantut siellä.
2. Kaada ranskalaiset leivinpaperilla peitetylle pellille. Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes ranskikset ovat saaneet kauniin värin pintaan. Ripottele valmiiden ranskalaisten pinnalle sormisuolaa.
Kilpailut
Uusimmat
Pate Mustajärvi järjestää yllättävän levyjulkkarikeikan
Tommi Taurula kertoo ikävästä kohtauksestaan Salatuissa elämissä: "Näin siitä painajaisia"
Pitkä odotus palkitaan - Grand Theft Auto 6 -pelin julkaisuaika selvisi
Lähes puolet alaikäisistä hankkii alkoholijuomansa sosiaalisen median avulla, kertoo selvitys
Poliisi voi nyt rapsauttaa kuulohavainnon perusteella 100 euron sakon autoilijoille
Näytä lisää