Jäikö joulusta laatikoita yli? Leivo helpolla ohjeella rieskoja
Joulun jämälaatikoista syntyy ihana ja mehevä leipä.
Rieska joululaatikoista
5 dl porkkana-, lanttu tai perunalaatikkoa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
3 dl maitoa
1 tl suolaa
2 rkl voita taikinaan
1. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Taikina saa jäädä löysäksi.
2. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille lastalla tai veitsellä. Noin sentin paksuudelta taikinaa on sopivasti. Pistele pintaan reikiä haarukalla.
3. Paista rieskaa uunissa 220 asteessa noin puolen tunnin ajan, kunnes rieska on saanut kauniin värin pintaansa. Nauti rieska lämpimänä voin kera.
Kilpailut
Uusimmat
Nuorten mielenterveysoireilussa on alueellisia eroja, kertoo THL
Junaliikenteessä häiriöitä perjantaiaamuna - korvaavia busseja
Paavi korosti ensiesiintymisellään yhtenäisyyttä ja rauhaa - uuden paavin valinta oli historiallinen
Peukun käyttö jyrkässä kasvussa - katso, missä päin Suomea sitä käytetään eniten
Uusi paavi on 69-vuotias Robert Francis Prevost
Näytä lisää