Jäikö joulusta laatikoita yli? Leivo helpolla ohjeella rieskoja
Joulun jämälaatikoista syntyy ihana ja mehevä leipä.
Rieska joululaatikoista
5 dl porkkana-, lanttu tai perunalaatikkoa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
3 dl maitoa
1 tl suolaa
2 rkl voita taikinaan
1. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi taikinaksi. Taikina saa jäädä löysäksi.
2. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille lastalla tai veitsellä. Noin sentin paksuudelta taikinaa on sopivasti. Pistele pintaan reikiä haarukalla.
3. Paista rieskaa uunissa 220 asteessa noin puolen tunnin ajan, kunnes rieska on saanut kauniin värin pintaansa. Nauti rieska lämpimänä voin kera.
Kilpailut
Uusimmat
Uusille alokkaille osastointitoimenpiteitä tautien minimoimiseksi - lisäksi yhteistiloihin maskipakko
OP varoittaa sen nimissä liikkuvista huijauspuheluista
Ruokavirasto peruuttaa hygieniapassit yli 100 henkilöltä - testien kääntäjä tuomittiin petoksesta
Kesäsää vyöryy Suomeen hetkellisesti, kertoo Foreca
Lomailetko näissä kohteissa? Vaikuttaa verenluovutukseen tilapäisesti
Näytä lisää