Kuva: Fotolia

Kokeile omalla riskillä: suklaa-maapähkinä-kakku valmistuu mikrossa nopeasti

04.10.2015 15:15 - Pauliina Jokinen

Suussasulava kakku saattaa onnistua. Tai sitten ei.

Pieni herkku viikonlopun kunniaksi olisi paikallaan, mutta leipomiseen ei olisi aikaa. Kokeile helposti mukissa valmistuvaa suklaakakkua.

Resepti on kuitenkin omalla vastuulla! Kakku kohoaa mikrossa valtavasti, joten lopputuloksensa voi olla mikron siivoaminen.

Ohje:

3 rkl jauhoja

2 rkl sokeria

1 ½ rkl kaakaojauhetta

ripaus suolaa

3 rkl maitoa

1 ½ rkl öljyä

1 rkl maapähkinävoita

Valitse suuri muki ja sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää maito, öljy ja maapähkinävoi. Sekoita, kunnes seos on tasaista.

Kuumenna seosta mikrossa reilun minuutin ajan kovalla tejolla (n. 1 min 10 sekuntia). Ota kuppi varovasti mikrosta ja nauti heti.


Lue myös: Netissä leviävä ”maailman paras kakku” on jokaisen suomalaisen tuntema

Lähde: The Novice Chef

Kilpailut

Uusimmat