Mira, 26: Ihaninta on, kun Onni nukahtaa syliini

18.02.2013 17:15 - Heli Thoren

Mira hoitaa parisuhdetta yhteisillä illallisilla. Silloin istutaan rauhassa ja jutellaan.

Mira, 26, myyjä lastentarvikeliikkeessä
Perhe: Avomies sekä Onni, 1

1. Minkälainen äiti olet?

Olen aika rento äiti. En huolehdi turhia. Rutiineista olen kuitenkin pyrkinyt pitämään kiinni. Niiden kanssa kaikki sujuu jouhevammin. Vapaapäivinä voin luistaa niistäkin.

2. Milloin olet kokenut rankimmat hetkesi äitinä?

Kaikki on sujunut hienosti, ja Onni on ollut tosi helppo vauva. Vaikeinta oli silloin, kun Onni oli 3,5 kuukautta vanha. Hänellä oli tuolloin kolme viikoa ummetusta. Sen hoitaminen oli aika kivuliasta ja rankkaa myös äidille.

3. Milloin olet äitinä onnellisimmillasi?

Kun poikani on hyvällä tuulella ja nauraa hekottelee, tunnen itseni todella onnelliseksi. On myös ihanaa, kun lapsi nukahtaa syliini päivän päätteeksi.

4. Mitä teet, kun sinulla on omaa aikaa?

Sitä on nykyään vähän, koska olen jo töissä. Vapaapäivänä pyrin käymään jumpassa tai kunnon hikilenkillä. Työpäivinä liikunta jää usein kokonaan väliin. Sovin joskus myös kavereiden kanssa kahvitteluja, jolloin pääsen hetkeksi ulos tuulettumaan.

5. Miten hoidat parisuhdetta arjessa?

Kahdenkeskistä aikaa on todella vähän, mutta ne hetket ovat sitäkin mukavampia. Pyrimme päivittäin muistamaan toisiamme pienillä huomionosoituksilla. Ne piristävät arkea. Välillä valmistetaan vähän hienompaa ruokaa viinin kera ja jutellaan kaikista asioista.

Kilpailut

Uusimmat