Nopeaa ja tehokasta - katso miten paprika kannattaa pilkkoa
Paprika on tuttu kaveri suomalaisessa keittiössä. Jokaisella kotikokkaajalla onkin varmasti oma keinonsa sen pilkkomiseen. Good Housekeeping kuitenkin esittelee sivuillaan tavan, joka saattaa hyvinkin olla se nopein.
Sivuston mukaan homma kannattaa aloittaa siten, että leikkaa pienen palan pois molemmista päistä. Tämän jälkeen veitsi painetaan jostain kohtaa paprikan sisälle ja siemenet poistetaan siten, että paprikaa rullataan pitkin leikkuu lautaa. Seuraavaksi paprika leikataan kolmeen osaan, jotka sitten viipaloidaan.
Nopean ja helpon niksin tarkemmat ohjeet voit katsoa alla olevalta videolta.
Lue myös: Helpommaksi ei juustokakun valmistaminen enää tule - katso resepti
Lähde: Good Housekeeping
Kilpailut
Uusimmat
Suomi kiinnostaa turisteja tänä kesänä edellisvuotta enemmän
Met-gaalassa tuoksui kukkaset, puhui raha sekä näyttäytyi kauneusihanne, joka saisi jo väistyä
Aikuiset-sarjan käsikirjoittajalta tulee elokuva - katso ensimmäinen maistiainen
Sähkön hinta kipuaa jälleen huomenna taivaisiin - erityisesti muutamana tuntina hinta pomppaa
Sykähdyttävää dramatiikkaa - Met-gaalan katseita kääntävimmät meikkilookit
Näytä lisää