"Olen John, ja minulla ei ole vaginaa!" Noloimmat asiat, joita lapset ovat tehneet ja sanoneet

25.05.2015 15:15 - Rea Tallgren

Lasten suusta kuulee totuuden, myös silloin, kun suu olisi parasta pitää supussa.

Lapsilla on kyky tuottaa tilannekomiikkaa, joka etsii hauskuudessa vertaistaan. Suomensimme alle Buzzfeedin keräämiä, lasten hauskimpia ja nolompia tekoja ja sutkautuksia.

"Kun poikani oli ymmärtänyt, mikä erottaa tytöt pojista, hän alkoi esitellä itseään ylpeänä kaikille tapaamilleen ihmisille: "Hei, minä olen John ja minulle EI ole vaginaa."

"Olin vienyt pienen poikani lastenjuhliin. Olimme lähdössä ja menimme kiittämään juhlien emäntää tarjoiluista ja kutsusta, kun poikani yhtäkkiä läppäisi tätä pepulle, ja tokaisi "Kiitos kakusta, beibi." Miehelläni on tapana kiittää minua ruuasta leikkisästi vastaavalla tavalla ja poikamme oli ilmeisesti käsittänyt, että se on täysin hyväksyttävä tapa kiittää."

"Kävelin lastenhuoneeseen ja yllätin kaksivuotiaan poikani ja neljävuotiaan tyttäreni käyttämässä poikani pippeliä tyttäreni mininukkejen uima-altaan ponnahduslautana."

"Vein kolmevuotiaan siskontyttöni vessaan ravintolassa ja yritin auttaa häntä pöntölle. Yhtäkkiä hän alkoi huutaa täysillä: "Älä koske minun vartaloani, älä koske minuun! Olin varma, että joku soittaa poliisit."

"Kun olin pieni, olin osoittanut juna-asemalla äidilleni nunnajoukkoa ja alkanut huutaa täysillä: "Katso äiti, noitia! Noitia!"

"Kolmevuotias poikani sanoi vanhalle rouvalle kampaajalla, että hänellä on iso penis."

"Neljävuotias poikani kysyi papaltaan minkä värinen peppureikä hänellä on. Sen jälkeen hän pyllisti leveästi ja veti pakaransa erilleen. Minkä värinen peppureikä minulla on, pappa?"

"Annoin neljävuotiaalle pojalleni kameran juhlissa. Hän oli ottanut kuvia ainoastaan naisten rinnoista."

"Nuorempi poikani menee aina etupihalle pissille kun koulubussi hakee hänen isoveljensä."

Lue myös: Hahaa! Äidit paljastavat huikeimmat letkautukset lasten suusta

Lähde: Buzzfeed

Kilpailut

Uusimmat