Perjantairesepti: Pähkinäsuklaakeksit ovat pala taivasta

17.01.2014 11:15 - Heli Thoren

Makadamia-pähkinät ja tumma suklaa tekevät näistä kekseistä vastustamattomia.

Pähkinäsuklaakeksit


100 g voita

3 dl sokeria

2 munaa

4,5 dl vehnäjauhoja

1 dl kaakaojauhetta (sokeriton)

2 tl vaniljasokeria

1 tl leivinjauhetta

200 g tummaa suklaata

100 g makadamia-pähkinöitä


1. Vatkaa voi ja sokei vaahdoksi. Vatkaa munat yksitellen joukkoon.

2. Sekoita kuivat aineet keskenään. Ja lisää joukkoon sekoittaen. Pilko suklaa paloiksi ja lisää joukkoon. Murskaa pähkinöitä hieman ja lisää nekin. Sekoita.

3. Annostele taikinaa leivinpaperille. Jätä kekseille turpoamisvaraa. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.

Katso kaikki Perjantaireseptit täältä.

Kilpailut

Uusimmat