Suomalaisnainen sisusti kodin kierrättäen: Hinta nolla euroa! Katso huikea lopputulos

24.03.2014 17:15 -

Facebookissa mielenkiintoa herättänyt Ninnin suuri sisutushaaste on tullut päätökseen. Ninni sisusti upeasti ystävänsä kodin alusta loppuun kierrätysmateriaalilla.

Huomiota herättänyt projekti sai alkunsa kun sisustamisesta kiinnostunut 28-vuotias Ninni Laaksonen päätti auttaa lapsuudenystäväänsä. Vuosia ulkomailla asunut ystävä palasi perheineen Suomeen, mutta ilman kodin irtaimistoa. Koska kyseessä oli valmiiksi kalustettu vuokra-asunto, oli tavarat jätettävä sinne. Suomeen otettiin mukaan ainoastaan lapsen sänky.

Koska uuden kodin sisustuksen tuli olla perheen toiveesta ilmainen, päätti Ninni turvautua kierrätysmateriaaleihin. Hän perusti Facebook-ryhmän, jossa tuttavat pystyivät tarjoamaan heille tarpeettomaksi jääneitä tavaroitaan. Ryhmä herätti kuitenkin suurta kiinnostusta myös ventovieraissa, jotka innostuivat tarjoamaan omia kierrätyskalusteitaan. Tarjonta ylitti kysynnän jopa siinä määrin, että monesta tavarasta jouduttiin kieltäytymään.

- Ainoa menoerä oli bensarahat, jotka saatiin kuitattua myymällä ylijääneitä tavaroita, Ninni kertoo Voicelle.

Lopputulos näyttää niin hyvältä, että on vaikea uskoa jokaisen huonekalun olleen jo kertaalleen käytössä. Sisustus on yhteneväinen ja harmonisen tyylikäs.

- Minä ja asuntoon muuttanut perhe olemme enemmän kuin tyytyväisiä uuteen kotiimme.

Lisää kuvia asunnosta löydät Krista Keltasen blogista

Kilpailut

Uusimmat