Unohtuiko lahja? Nämä viime hetken paketit voit hankkia poistumatta kotoa

23.12.2012 11:15 - Rea Tallgren

Suurin osa meistä tietää sen tunteen, kun ymmärtää unohtaneensa ostaa jollekin lahjan. Mikäli tilanne käy ilmi vaikkapa aattoaamuna, lienee kaupoille lähteminen monissa perheissä mahdotonta. Tuolloin tilanteen pelastaa internet-yhteys ja printteri.

Voice keräsi alle listaan lahjoja, jotka voi hankkia internetin ihmeellisestä maailmasta alta aikayksikön, printata ja pistää kauniiseen kirjekuoreen.. ja sitten teeskennellä, ettei kyseessä ole viimehetken pelastus.

- Aineettomia lahjoja löytyy internetistä lukuisia. Voice teki niistä aikaisemmin listauksen, ja sen pääset katsomaan tästä!

- Mitä jos hankkisit esimerkiksi kullallesi tai vanhemmillesi hemmotteluviikonlopun? Lahjakortin kauneushoitolaan, day spahan tai hotelliviikonloppuun löydät kädenkäänteessä netistä.

- Kuntosalikortti ei välttämättä ole turvallisin lahja, mutta mikäli tiedät, ettei toinen puoliskosi ota siitä itseensä, anna ihmeessä kullallesi lahjaksi mahdollisuus kuntoiluun.

- Osta lahjaksi elämys. Elämyslahjoja saat ostettu laskuvarjohypystä seinäkiipeilyyn. Tällainen lahja sopinee parhaiten rämäpäille.

- Voit ostaa myös lahjakortin teatteriin, stand up –showhun tai oopperaan kädenkäänteessä netistä.

- Lahjakortti kumppanisi suosimaan nettikauppaan lämmittää varmasti mieltä.

Kilpailut

Uusimmat