Haaveena bisnesluokassa matkustaminen - 7 tapaa keplotella paremmat paikat koneessa

21.07.2013 14:15 - Laura Sulkava

Haaveiletko testaavasi, miltä tuntuu matkustaa bisnesluokassa?

Verhojen takana häämöttävässä bisnesluokassa on lentokoneen parhaat oltavat ja palvelu toimii moitteetta. Seuraavilla keinoilla on mahdollista päästä nauttimaan ylemmän luokan ylhäisyydestä hankkimatta sinne lippua.

1. Maksa täysi hinta

Ostamalla alennuslipun olet jo saanut hyvän diilin, joten lentoyhtiö todennäköisemmin nostaa seuraavaan luokkaan täyden hinnan maksaneen henkilön.

2. Pukeudu siististi

Lennolle pukeudutaan normaalisti mahdollisimman mukaviin vaatteisiin. Pukeutumalla verkkareihin, varvassandaaleihin ja vyölaukkuun et näytä bisinesluokan keskimääräiseltä matkustajalta. Jos päämääräsi on verhon toisella puolella, pukeudu sinne sopivasti.

3. Kanta-asiakkuus

Lentoyhtiöt haluavat muistaa lojaaleja asiakkaitaan ja tarjoavat heille mieluiten ylimääräisen palvelun. Olemalla kanta-asiakas, olet ensimmäisten listalla saavuttamassa päämäärääsi.

4. Matkusta ruuhka-aikoina

Täyteen myydyillä lennoilla on todennäköisempää, että paikat loppuvat kesken. Ei ole epänormaalia, että lippuja on myyty lennolle liikaa ja joku siirretään nauttimaan paremmasta palveluista.

Lähtöselvitykseen ja koneeseen nousuun kannattaa suunnata viimeisten joukosta, jolloin toivottavasti paikallasi on joku muu ja sinut istutetaan verhon toiselle puolelle.

5. Tee lähtöselvitys virkailijna luona

Lähtöselvitys on helppoa tehdä koneella, mutta todennäköisempää saada siirto bisinesluokkaan on henkilökohtaista kontaktia käyttäen.

6. Tekosyy

Helpointa keplotella itsensä parempiin etuuksiin on keksiä syy lentokoneen noustua. Jos viereisellä penkillä huutaa pieni lapsi täyttä kurkkua, olet pitkä tai televisiosi on rikki, saattaa henkilökunta heltyä päästämään sinut turistiluokan tungoksesta suuremmille penkeille.

Kysymällä kohteliaasti olisiko koneessa mahdollisesti vapaita paikkoja, saatat löytää itsesi sieltä minne olet salaa haaveillut pääseväsi.

7. Ole mukava

Hymyilemällä saa paljon aikaan ja olemalla kohtelias vielä enemmän. Palveluhenkilökunta näkee paljon väsyneitä ja kärttyisiä matkustajia, joten hymyilevät ihmiset osuvat varmasti silmään!

Lähde: News.com.au

Kilpailut

Uusimmat