Espanjan juomakulttuuri viehättää
Espanjanlaiset nauttivat viiniä, vino, yleensä viiniä sekä lounaalla että päivällisellä. Lasillinen maistuu myös ystävien kesken, ja samalla napostellaan perinteisiä tapaksia.
- Ravintolat päättävät itse talon viinin, ja se on yleensä se edullisin vaihtoehto. Joissakin paikoissa on myös viinilistat, OK-Matkojen opas Katja Näsänen kertoo Iskelmän haastattelussa.
Espanjassa sen sijaan olutta, cerveza, on harvemmin tarjolla ruoan kanssa. Olutkulttuuri eroaa muutenkin suomalaisesta:
- Espanjassa olutta ei kitata litrakaupalla. Täällä ihmiset saattavat istua vaikka tunnin verran pienen oluen äärellä, Barcelonassa asuva Näsänen kertoo.
Kilpailut
Uusimmat
Tammikuun paukkupakkaset tulivat maksaneeksi miljoonia - ennätysmäärä vahinkoilmoituksia
Espanjan suosituille turistisaarille alkoholin myyntikielto
Useat huolissaan taloyhtiönsä kunnosta - erityisesti yhden vuosikymmenen talojen remontteja lykätään
Windows95manin suuri kotiinpaluukeikka järjestetään Espoossa
Nobel-palkittu kirjailija Alice Munro on kuollut
Näytä lisää